🎓 MBA-stipendin hakuaika on auki 16.6. saakka. Lue lisää ja hae »

Mentalisaatioperustainen työote henkilöstö- ja johtamistyössä

Kesto
6,5 tuntia
Hinta
280 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 280 EUR)
Seuraava toteutus
19 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 5.9.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
6,5 tuntia
Hinta
280 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 280 EUR)
Seuraava toteutus
19 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 5.9.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Mentalisaatioperustainen työote henkilöstö- ja johtamistyössä

Mentalisaatio on pyrkimystä nähdä päällepäin näkyvän käyttäytymisen taakse ja pohtia, millaisia mielentiloja käyttäytymisen takana on. Mentalisoiminen on ihmislajille ominainen vuorovaikutuksellinen ulottuvuus, ja mentalisaatioperustainen työote pohjaa vankkaan kehitys- ja evoluutiopsykologiseen, psykoterapeuttiseen ja neurotieteelliseen tutkimusnäyttöön.

Mentalisaatioteoria tarjoaa hyvin käyttökelpoisen raamin organisaation ja johtamisen tutkimiseen ja kehittämiseen. Riittävän hyvä mentalisoiminen on keskeisessä asemassa työsuorituksessa, työssäjaksamisessa ja johtamisessa. Mentalisoiminen edellyttää kuitenkin aina riittävää turvallisuuden tunnetta: sen romahtaessa mentalisaatiokykymme heikkenee tai katoaa ja selviytymismoodi aktivoituu. Tämä johtaa herkästi ihmissuhde- ja yhteistyövaikeuksiin sekä väärinymmärryksiin. Tuottavan työn ja työhyvinvoinnin näkökulmasta turvallisuuden kokemus organisaatiossa on siis kaikkein keskeisin tekijä.

Osaamistavoitteet 

Koulutuspäivän tavoitteena on käydä läpi mentalisaatiokyvyn perusteoriaa elävästä monitieteisestä lähestymistavasta käsin, ja liittää teoria vankasti käytäntöön ja osallistujien työn arkeen. Aiempaa koulutusta mentalisaatiosta ei edellytetä, mutta se ei myöskään ole haitaksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mentalisaatioperustainen työote henkilöstö- ja johtamistyössä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

19 syyskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 5.9.2024

Kohderyhmä

Koulutuspäivä soveltuu erityisesti henkilöstöalan ammattilaisille, työnohjaajille, valmennuksellista työtä tekeville sekä esihenkilö- ja johtotehtävissä toimiville ammattilaisille.

Aikataulu

19.9.2024 klo 9.00 – 15.30

Koulutuspaikka

Koulutuksessa käytetään helppokäyttöistä Zoom-ohjelmaa. Suosittellaan osallistumista pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella. Varaa käyttöösi kamera, mikrofoni ja kaiuttimet. Saat sähköpostiisi linkin ja ohjeet ennen koulutusta. Koulutusta ei tallenneta.  

Kouluttaja

Nina Pyykkönen, erikoispsykologi PsL, yksilö- ja ryhmäpsykoterapeutti (Valvira, KELA), jungilainen coach ACC (ICF), työnohjaaja, ekoterapeutti ja Qigong-ohjaaja

Antti-Jussi Pyykkönen, psykoterapian erikoispsykologi PsT, psykoterapeutti (Valvira, KELA), jungilainen coach, työnohjaaja ja luontokuvaaja

Kustannukset

280 €

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Mentalisaatioperustainen työote henkilöstö- ja johtamistyössä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Etelä-Karjalan kesäyliopisto
Yliopistonkatu 36
53850 LAPPEENRANTA

ETELÄ-KARJALAN KESÄYLIOPISTO – OPPIMISEN ILOA YMPÄRI VUODEN

Etelä-Karjalan kesäyliopisto järjestää avointa korkeakouluopetusta, työelämälähtöisiä koulutuksia opetus- ja varhaiskasvatusalalla sekä sosiaali-, terveys-, hallinnon ja työelämän aloilla. Tule vahvistamaan ammatillista osaamistasi, hakemaan vauhtia ura- ja palkkakehitykseen tai pohjustamaan ammatinvaihtoa. Haluathan tarjota myös omalla alueellasi laadukasta korkeakoulutusta ja alueen elinkeinoelämälle työkaluja...

Lue lisää kouluttajasta Etelä-Karjalan kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu