🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Asiakkaana haavoittuvassa asemassa oleva henkilö

Kesto
2 päivää
Hinta
350 EUR + alv 24 % (yht. 434 EUR)
Seuraava toteutus
24 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 10.9.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
2 päivää
Hinta
350 EUR + alv 24 % (yht. 434 EUR)
Seuraava toteutus
24 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 10.9.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
alkaen 350 EUR + alv 24 % / osallistuja

Asiakkaana haavoittuvassa asemassa oleva henkilö

Asiakkaana haavoittuvassa asemassa oleva henkilö

kääntyneiden henkilöiden määrä kasvaa voimakkaasti muodostaen suuren, ostovoimaisen ja tärkeän asiakasryhmän yrityksille. Tilastokeskuksen ennusteen mukaan 65 vuotta täyttäneiden ryhmä tulee olemaan lähes 26 % vuoteen 2030 mennessä.

Vastuullinen, maineestaan ja asiakkaistaan kiinni pitävä yritys osaa toiminnassaan huomioida sekä ikääntyneiden että muiden haavoittuvassa asemassa olevien henkilöiden aseman, noudattaa lakia ja toimia eettisesti kestävällä ja hyväksyttävällä tavalla. Myös työntekijöiden on tärkeää tietää voimassa olevaa sääntelyä, joka tulee ottaa huomioon asioitaessa ikääntyneiden, alaikäisten tai edunvalvonnassa olevien asiakkaiden kanssa. Mitä siis huomioida ja miten toimia käytännön tilanteessa, kun asiakkaana on esimerkiksi alaikäinen, varsinkin jos kyseessä on isompi hankinta? Tai silloin, kun asiakkaana on ikääntynyt ja syntyy epäily, ettei ikääntynyt välttämättä täysin hallitse asiointitilannetta? Toisaalta tulee taas osata huomioida asiakkaiden syrjimättömyyteen liittyvät seikat.

Mitä seuraa, jos palveluntarjoaja tekee esimerkiksi sopimuksen haavoittuvassa asemassa olevan henkilön kanssa tai yritys myy tuotteen ja onko sopimus tai kauppa tällöin osapuolia sitova? Voiko tehty kauppa peruuntua ja millä edellytyksillä? Muun muassa näitä asioita koulutuksessa käsitellään.

Koulutuksen sisältö

  • Asiointi ja myynti haavoittuvassa asemassa olevalle ja sopimuksen sitovuus.
  • Markkinointi haavoittuvassa asemassa oleville henkilöille.
  • Syrjimättömyyteen liittyvät näkökohdat.
  • Oikeustoimikelpoisuus, edunvalvonta ja holhousasiat.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

24 syyskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 10.9.2024

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu kaupan alalla toimiville, esimerkiksi myymäläpäälliköille ja myyjille. Koulutuksesta hyötyvät etenkin asiakasrajapinnassa työskentelevät. Koulutuksen tavoitteena on syventää osaamista sekä kokonaisymmärrystä asioista, joihin tulee kiinnittää huomiota, kun asiakkaana on ikääntynyt tai alaikäinen, edunvalvonnassa oleva taikka toimintakelpoisuudeltaan rajoitettu henkilö. 

Aikataulu

24.9 & 26.9.2024.

Koulutus koostuu kahdesta 2h mittaisesta Teams-koulutuksesta. Koulutusten välissä on välitehtävä.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii oikeustieteen lisensiaatti Nea Helin, jolla on pitkä työkokemus juridiikan parissa sisältäen työskentelyn pörssiyhtiöissä, suuressa asianajotoimistossa sekä korkeimmassa hallinto-oikeudessa. Nea toimii nykyään Haaga-Heliassa juridiikan lehtorina. Hiljattain valmistuneen lisensiaatintutkimuksen aiheena on ikääntynyt henkilö pankin sijoitusneuvonnassa. Tutkimuksessa perehdyttiin ikääntyneen henkilön asemaan sijoitusneuvonnassa ja sääntelyn toimivuuteen sekä edunvalvontaan.

Kustannukset

350 € + alv

Pyydä tarjous yritykselle räätälöidystä koulutuksesta!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Asiakkaana haavoittuvassa asemassa oleva henkilö? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus
Ratapihantie 13
00520 Helsinki

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – Haaga-Helia for Business

Haluatko kehittyä oman alasi ammattilaiseksi? Haaga-Helia for Business tukee yksilöiden, yritysten ja yhteisöjen osaamisen ja toiminnan kehittämistä. Haaga-Helia for Business on monipuolinen kumppani asiantuntijoille ja esimiehille, jotka haluavat laajentaa ammatillista osaamistaan ja löytää uusia näkökulmia työuralleen. Yrityksen suurin pääoma on...

Lue lisää kouluttajasta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu