🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Ikääntyneiden ravitsemus ja erityisruokavaliot

Kesto
1 päivä
Hinta
380 EUR + alv 24 % (yht. 471,20 EUR)
Seuraava toteutus
31 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
1 päivä
Hinta
380 EUR + alv 24 % (yht. 471,20 EUR)
Seuraava toteutus
31 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
alkaen 380 EUR + alv 24 % / osallistuja

Ikääntyneiden ravitsemus ja erityisruokavaliot

Ikääntyneiden ravitsemus ja erityisruokavaliot

Tavoitteemme on antaa osallistujille kattava ymmärrys ikääntyneiden ravitsemuksesta ja heidän tarpeistaan. Koulutus koostuu sekä teoreettisesta että käytännön opetuksesta, jotta osallistujat voivat välittömästi soveltaa oppimaansa työssään.

Ikääntyneen ravitsemus:

2h luento, Syvennämme tietoa ikääntyneiden ravitsemussuosituksista ja ravitsemuksen erityispiirteistä, kuten tarpeellisista ravintoaineista ja energiantarpeesta.

Käytännön harjoituksia keittiössä:

4h aikana opimme valmistamaan ja tarjoilemaan erityisruokavalioita ja rakennemuutettuja aterioita, jotka täyttävät ikääntyneiden ravitsemukselliset tarpeet.

Tavoitteena on vahvistaa henkilökunnan osaamista ikääntyneiden ravitsemuksessa, oppia valmistamaan ja tarjoilemaan erityisruokavaliota noudattavia ja rakennemuutettuja aterioita.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

31 lokakuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Kohderyhmä

Tämä koulutus on tarkoitettu keittiön henkilökunnalle ja osaston työntekijöille, jotka ovat vastuussa ikääntyneiden aterioiden valmistuksesta ja tarjoilusta. Kurssi tarjoaa syvällistä tietoa ja käytännön taitoja ikääntyneiden ravitsemuksen erityispiirteistä, erityisruokavalioista ja rakennemuutetuista aterioista.

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan lähikoulutuksena Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa Haagan kampuksella osoitteessa Pajuniityntie 11, Helsinki. 

Kouluttaja

Tiina Yrjölä

Tiina on vahva ruokailupalveluiden kehittäjä ja johtaja ja hänellä on vahva kokemus ravintolan ruokatuotannon prosessien johtamisesta ja kehittämisestä.   Koulutukseltaan Tiina on Terveystieteiden maisteri ja ravintotalouden ammatinopettaja.

Kustannukset

Hinta 380 eur + alv 24% = 471,20e

Pyydä tarjous yrityskohtaisesta toteutuksesta!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ikääntyneiden ravitsemus ja erityisruokavaliot? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus
Ratapihantie 13
00520 Helsinki

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – Haaga-Helia for Business

Haluatko kehittyä oman alasi ammattilaiseksi? Haaga-Helia for Business tukee yksilöiden, yritysten ja yhteisöjen osaamisen ja toiminnan kehittämistä. Haaga-Helia for Business on monipuolinen kumppani asiantuntijoille ja esimiehille, jotka haluavat laajentaa ammatillista osaamistaan ja löytää uusia näkökulmia työuralleen. Yrityksen suurin pääoma on...

Lue lisää kouluttajasta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu