Tuomas Kytömäki

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Tuomas Kytömäki

Tuomas Kytömäki

Hyvinvoinnin salat, uusi energinen sinä!

Tuomas Kytömäki on luonnon parantavasta voimasta sekä hyvinvoinnista vahvasti kiinnostunut media-alan moniosaaja ja luennoitsija. Hänellä on pitkä historia tv:ssä ja radiossa, ja yksi viimeisimmistä tuotannoista on paljon kiitosta saanut Suomen ensimmäinen slow tv -sarja Lapin lumo. Tuomaksen luennoille tullaan viihtymään, sillä hänen rento ja humoristinen tyyli tuo hyvän mielen.

Tuoman on ollut pitkään kiinnostunut ravinnon ja elämäntapojen vaikutuksesta jokapäiväiseen elämään ja hän puhuu tiedostavasta läsnäolosta, luontoyhteydestä sekä ihmisen rajattomasta potentiaalista. Ravinnon laadun lisäksi Tuomas kokee tärkeäksi mielen sekä sisäisen rauhan voiman. Kun keho ja mieli alkaa puhdistua, huomaamme pian elämänlaadun nopean kasvun ja ajatuksetkin kirkastuvat kuin itsestään. Elämänlaadun parantamisen ei tarvitse olla vaikeaa ja jo pienillä muutoksilla voi saada ihmeitä aikaan. Positiiviset muutokset kannustavat jatkamaan matkaa kohti uutta laadukkaampaa ja terveempää elämää.

Tuomaksen inspiroivilla luennoilla saat avuksesi konkreettisia vinkkejä, työkaluja ja oivalluksia. Lähde Tuomaksen viihdyttävälle matkalle kohti viimeisempiä hyvinvoinnin saloja ja ennen kaikkea kohti uutta energisempää sinua!

Tuomaksen luentoaiheita esimerkiksi:

- Uusi energisempi minä

- Laatua elämään positiivisesta vuorovaikutuksesta ja Mindfulnessista

- Luonnon eheyttävät ja parantavat voimat

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuomas Kytömäki, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.