Tuomas Kytömäki

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tuomas Kytömäki

Tuomas Kytömäki

Otetaan vastuu hyvinvoinnistamme!

Tuomas Kytömäki on empatiasta, luonnon parantavista voimista sekä hyvinvoinnista vahvasti kiinnostunut media-alan moniosaaja ja ammattipuhuja. Hänellä on pitkä historia tv:ssä ja radiossa, ja valmennusten lisäksi Tuomas ohjaa ja tuottaa kansainvälisiä mainoselokuvia vahvalla luontokärjellä Lapin karussa luonnossa. Tuomaksen luennot tunnetaan hyvin inspiroivina ja viihdyttävinä, sillä hänen rento ja humoristinen tyyli tarttuu kuulijaan välittömästi.

Tuomas on ollut pitkään kiinnostunut ravinnon ja elämäntapojen vaikutuksesta jokapäiväiseen elämään ja hän puhuu tiedostavasta läsnäolosta, luontoyhteydestä sekä ihmisen rajattomasta potentiaalista. Ravinnon laadun lisäksi Tuomas kokee tärkeäksi mielen sekä sisäisen rauhan voiman. Tuomas ammentaa elämäänsä voimaa Suomen kauniista luonnosta veneillen, Lapissa liikkuen ja tulistellen. Hän on myös vahvasti kiinnostunut traumanpurusta, sillä monet elämänlaatuamme jarruttavista uskomuksista kumpuaa lapsuudestamme. Oma hyvinvointimme ja toisten ihmisten hyvinvointi on itse asiassa yksi ja sama asia.

Tuomaksen inspiroivilla luennoilla saat avuksesi konkreettisia vinkkejä, työkaluja ja oivalluksia. Lähde mukaan ottamaan vastuu omasta hyvinvoinnistasi lukuisten erilaisten inspiroivien oivallusten kautta kohti uutta onnellisempaa sinua!

Aiheet esimerkiksi

  • Elämänlaadun parantaminen
  • Myötätunnon ja empatian merkitys työyhteisöissä ja kotona
  • Uusi energisempi minä 2.0 eli kuinka päivittää keho ja mieli
  • Luontoyhteys ja sen tutkitut ja ilmaiset työkalut hyvinvointiin

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuomas Kytömäki, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu