Jaakko Halmetoja

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Jaakko Halmetoja

Jaakko Halmetoja

Tulevaisuuden hyvinvointi perustuu dataan

Jaakko Halmetoja on hyvinvointi- ja ravintoasiantuntija, bestseller-tietokirjailija ja kokenut ammattipuhuja, joka tunnetaan superruoka- ja biohakkerointi-ilmiöiden pioneerina.

Viimeisen 15 vuoden ajan Halmetojan työ on keskittynyt säännöllisten mediaesiintymisten ja yli tuhannen yleisöluennon kautta eri raaka-aineiden sekä terveysteknologioiden hyötyjen kansantajuistamiseen. Samalla hän on matkustanut ympäri maailmaa etsien mielenkiintoisimpia ruoka-aineita, erikoistuen tutkimus- ja tuotekehitykseen – luoden yli sata kauppojen hyllyille päätynyttä tuotetta.

Jaakon luentoaiheita ovat esimerkiksi:

TIETOTYÖ, KESKITTYMISKYKY, AIVOTOIMINTA

Hermoston adaptaatiokyky, nootropiinit, kognitiivinen ergonomia, lisäravinteet, neurofeedback, flow-tilat, informaatiodieetti. Kuinka optimoida työn virtaavuutta? Miten lisätä keskittymiskykyä ja palautumista ravitsemuksen sekä teknologisten apuvälineiden keinoin? Moderni tietotyö asettaa erityisiä tarpeita yksilöiden ja organisaatioiden toimintatapoihin. Mitkä ovat ne 20 % panoksista hyvinvointiisi, jotka tuottaisivat 80 % tuloksista?

STRESSI, RESILIENSSI, IMMUNITEETTI

Hengitys, kontrastiterapia, vuorokausirytmi, adaptogeenit, sydämen sykevälivaihtelu, mikrobiomi, lääkinnälliset sienet, autofagia, paastoprotokollat. Muuttuva ympäristö haastaa kehoa ja mieltä. Elämässä tapahtuu. Kuinka valjastaa oma biologia mukautuvaisemmaksi eri stressitekijöihin ja kouluttaa immuunijärjestelmä vahvemmaksi eri taudinaiheuttajia vastaan?

TULEVAISUUS, RUOKA TEKNOLOGIANA, HYVINVOINTI 2030

Hyperyksilöllisyys, biologinen data, yksityisyys, bioetiikka, mittaroinnista monitorointiin, mikrobien jalostamisen vallankumous. Teknologia ja muuttuva kulttuuri muokkaa suhdetta itseemme ja meitä ympäröivään maailmaan. Mihin olemme menossa ja mitä ravitsemus- ja hyvinvointialan toimijoiden on tärkeää ymmärtää käynnissä olevasta murroksesta?

KOKONAISVALTAISEN HYVINVOINNIN A-Z

Yhteenveto olennaisuuksista – tieto lisää tuskaa, ymmärrys ei. Kuinka tehdä kuormittavan arjen keskellä valintoja, jotka tukevat energisyyttä ja kohentavat mielialaa pitkässä juoksussa? Mitkä ovat hyödyllisimpiä ja käytännöllisimpiä välineitä kestävän keskittymiskyvyn, palautumisen, suoliston hyvinvoinnin ja tasapainoisen immuunijärjestelmän tiimoilta? Mitä asiat lopulta merkitsevät yksilön ravitsemuksessa?

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jaakko Halmetoja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu