Jaakko Halmetoja

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Jaakko Halmetoja

Jaakko Halmetoja

Biohakkerointi - ravinto on teknologiaa

Jaakko Halmetoja on ravitsemusasiantuntija, tietokirjailija ja aktiivinen luennoitsija. Halmetojan intohimona on poikkeuksellisen kirkasta terveyttä ylläpitävän ravitsemuksen ja elämäntavan sopeuttaminen ympäristömme muuttuviin olosuhteisiin. Jaakon intohimona on terveyden ja hyvinvoinnin optimointi, biohakkerointi.Hän haluaa jakaa tietouttaan meta-ajattelusta ja näkee ravinnon teknologiana. Hyvinvoinnin mittarit ja laadunseuranta on edennyt huippuaskelin, josta Jaakko ottaa kaiken irti.

Yli 100 luennon vuositahti ja poikkeuksellisen viihdyttävä ja innostava esiintymistyyli ovat tehneet Halmetojasta suositun luennoitsijan yritysten, organisaatioiden ja urheiluseurojen keskuudessa.

TV:ssä Halmetoja on esiintynyt Nelosen Jaksa Paremmin -ohjelmassa. Lokakuussa 2016 Jaakko Halmetoja, Teemu Arina ja Olli Sovijärvi julkaisivat Biohakkerin käsikirjan. Kirja käsittelee miten teknologian ja tieteen avulla voi optimoida suorituskykyä, hyvinvoinvointia ja ravitsemusta.

Jos olet kiinnostunut ravinnon, terveyden ja huippusuorituskyvyn eri ulottuvuuksista – saat Jaakolta taatusti välineitä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja energisyyden konkretisoimisesta tavallista kirkkaammalle tasolle.

Jaakon luentoaiheita ovat esimerkiksi:

– Yhteys ruokaan – yhteys itseen

– Tunteiden taksonomia – kuinka ravinto voi auttaa meitä tuntemaan herkemmin?

– Ruoka teknologiana – vipuvarret omiin tavoitteisiin

– Palasten yhdistäminen – kuinka käytännössä?

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jaakko Halmetoja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.