🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Koulutus
4,8 (6 Arvioinnit)

Psyykkinen ravintovalmentaja -koulutus

Impulssi, Verkossa
Kesto
Itsenäinen verkko-opiskelu, videoluentoja 28,5 tuntia + muu materiaali
Hinta
883,06 EUR + alv 24 % (yht. 1 095 EUR)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
Itsenäinen verkko-opiskelu, videoluentoja 28,5 tuntia + muu materiaali
Hinta
883,06 EUR + alv 24 % (yht. 1 095 EUR)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Etätoteutus
alkaen 883,06 EUR + alv 24 % / osallistuja

Psyykkinen ravintovalmentaja -koulutus

Ravintovalmentaja koulutuksen esittelykuva

Ravitsemusmuutos alkaa siitä, että asiakkaasi oma ajattelu ja suhtautuminen syömiseen muuttuu. Jos haluat saada ravintovalmennuksessasi aikaan pysyviä muutoksia, on tämä koulutus sinua varten.

Psyykkinen ravintovalmentaja -koulutuksessa annamme sinulle lisää työkaluja toimia entistä vaikuttavammin omien asiakkaittesi kanssa. Koulutuksen myötä saat lisää varmuutta omaan ohjaustyöhösi ja vankan ymmärryksen siitä, mitkä kaikki tekijät liittyvät ravitsemus- ja elämäntapamuutokseen ja mikä lähestymistapa on tehokkain, kun tähdätään pitkän ajan pysyviin muutoksiin.

Epätervellisiin syömistottumuksiin liittyvät ongelmat ovat aina oire jostakin, syöminen itsessään ei ole koskaan syy. Niinpä ravitsemuksen tai syömistottumuksien rajoittaminen ei hoida ongelmaa syyn taustalla eikä näitä asioita muuttamalla pysyvä muutos voi olla mahdollista. Psyykkinen ravintovalmentaja -koulutuksessa opit menetelmiä, joilla voit vaikuttaa ongelmaan syyn taustalla.

Koulutus perustuu tieteellisesti hyväksi koettuihin metodeihin ja tutkittuun tieteelliseen tietoon. Koulutus on yhdistelmä ravitsemuspsykologiaa, kognitiivista käyttäytymistiedettä, hyväksymis- ja omistautusmisterapiaa sekä vankkaa valmennuskokemuksen mukana tuomaa viisautta sekä maalaisjärkeä. Kaikki tämä tuodaan koulutuksessa esille konkreettisesti ja käytännönläheisesti.

Vaikka kaikki teemat pohjustetaan riittävällä määrällä teoriaa, keskitymme koulutuksessa käytännön harjoitteluun ja eri valmennustilanteita käydään läpi tosielämän esimerkkejä hyödyntäen.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Saatavilla

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutuksen antia voi soveltaa työskenneltäessä niin painonpudottajien, painonhallintaa opettelevien, elintapoihinsa muutoksia tekevien, mutta myös elämän yleistä hallintaa harjoittelevien henkilöiden valmennuksessa.

Koulutus on suunnattu personal trainereille, liikuntaneuvojille, terveyden- /sairaanhoitajille tai kenelle tahansa, kuka tarvitsee uusia ja ajantasaisia menetelmiä ravintovalmentamiseen. Koulutus on myös avoin kaikille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille.

Emme anna koulutuksessa valmista valmennuspohjaa sillä tiedämme, että mikäli jokin menetelmä on markkinoitu toimivan kaikille, ei se todellisuudessa sovellu kenellekään. Opetamme sinua valmentajana löytämään jokaiselle asiakkaallesi toimintamallit, jotka palvelevat asiakkaitasi aina yksilöllisesti.

Aikataulu

Itsenäinen verkkokoulutus 

Koulutus toteutetaan täysin verkon välityksellä ja siihen sisältyy:

  • Oman ravitsemuksen johtaminen -verkkokoulutus ennakkomateriaalina (kesto n. 4,5 tuntia).
  • 24 tuntia korkealaatuisia luentotallenteita oppimisympäristössä
  • Koulutus sisältää laajan valmentajan harjoitus- ja ohjausmateriaalipaketin

Kouluttaja

Psyykkinen ravintovalmentaja -koulutuksen kouluttaja Jonna Heinonen on syömisen psykologiaan erikoistunut laillistettu ravitsemusterapeutti ja terveystieteiden maisteri.

Ravintovalmentaja-kouluttaja-Jonna-Heinonen

Kustannukset

1095,00 (sis. alv. 24%)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Psyykkinen ravintovalmentaja -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Impulssi
Kympinkatu 3 C
40320 Jyväskylä

Impulssin taustajoukot ovat liikunta- ja hyvinvointialan uranuurtajia

Impulssin taustahenkilöt ovat vaikuttaneet liikunta- ja hyvinvointialalla valmentajina, kouluttajina ja kehittäjinä yli 25 vuoden ajan. Sinä aikana maailma on muuttunut paljon. Koulutukset sen sijaan eivät juurikaan ole kehittyneet. Olemme päivittäneet mm. personal trainer -koulutuksemme vastamaan tämän päivän sekä huomisen elintapa-...

Lue lisää kouluttajasta Impulssi ja katso koulutustarjonta täältä

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,8

Perustuu 6 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Sabina H
14 tammi 2024

Monipuolinen ja mielenkiintoinen kokonaisuus. Hyvä kun tuli nauhoitteet, jos ei päässyt kuulolle webinaarin hetkellä. Materiaaleja runsaasti!

5/5
Miia Lemström
22 marras 2023

Impulssin psyykkinen ravintovalmentaja -koulutus on todella hyvä ja mielenkiintoinen tietopaketti, joka sisältää myös paljon hyviä käytännön harjoituksia sekä asiakastyöhön että...

Näytä lisätiedot
4/5
Pauliina Mehtälä
17 marras 2023

Ihan huippusetti! Psyykkinen Ravintovalmentaja kokonaisuus oli huikea ja Jonna kouluttajana selkeä sekä sai minut ymmärtämään valmentamisesta uusia puolia. Materiaalit ladattava...

Näytä lisätiedot
Sponsoroitu