Psyykkinen ravintovalmentaja -koulutus

Impulssi
Yhteenveto
3 kuukautta
   
Verkossa
Koulutus
Nainen kaupassa

Psyykkinen ravintovalmentaja -koulutus

Ravitsemusmuutos alkaa siitä, että asiakkaasi oma ajattelu ja suhtautuminen syömiseen muuttuu. Jos haluat saada ravintovalmennuksessasi aikaan pysyviä muutoksia, on tämä koulutus sinua varten.

Psyykkinen ravintovalmentaja -koulutuksessa annamme sinulle lisää työkaluja toimia entistä vaikuttavammin omien asiakkaittesi kanssa. Koulutuksen myötä saat lisää varmuutta omaan ohjaustyöhösi ja vankan ymmärryksen siitä, mitkä kaikki tekijät liittyvät ravitsemus- ja elämäntapamuutokseen ja mikä lähestymistapa on tehokkain, kun tähdätään pitkän ajan pysyviin muutoksiin.

Epätervellisiin syömistottumuksiin liittyvät ongelmat ovat aina oire jostakin, syöminen itsessään ei ole koskaan syy. Niinpä ravitsemuksen tai syömistottumuksien rajoittaminen ei hoida ongelmaa syyn taustalla eikä näitä asioita muuttamalla pysyvä muutos voi olla mahdollista. Psyykkinen ravintovalmentaja -koulutuksessa opit menetelmiä, joilla voit vaikuttaa ongelmaan syyn taustalla.

Koulutus perustuu tieteellisesti hyväksi koettuihin metodeihin ja tutkittuun tieteelliseen tietoon. Koulutus on yhdistelmä ravitsemuspsykologiaa, kognitiivista käyttäytymistiedettä, hyväksymis- ja omistautusmisterapiaa sekä vankkaa valmennuskokemuksen mukana tuomaa viisautta sekä maalaisjärkeä. Kaikki tämä tuodaan koulutuksessa esille konkreettisesti ja käytännönläheisesti.

Vaikka kaikki teemat pohjustetaan riittävällä määrällä teoriaa, keskitymme koulutuksessa käytännön harjoitteluun ja eri valmennustilanteita käydään läpi tosielämän esimerkkejä hyödyntäen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Psyykkinen ravintovalmentaja -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Emme anna koulutuksessa valmista valmennuspohjaa sillä tiedämme, että mikäli jokin menetelmä on markkinoitu toimivan kaikille, ei se todellisuudessa sovellu kenellekään. Opetamme sinua valmentajana löytämään jokaiselle asiakkaallesi toimintamallit, jotka palvelevat asiakkaitasi aina yksilöllisesti.

Koulutuksen antia voi soveltaa työskenneltäessä niin painonpudottajien, painonhallintaa opettelevien, elintapoihinsa muutoksia tekevien, mutta myös elämän yleistä hallintaa harjoittelevien henkilöiden valmennuksessa. Koulutus on suunnattu personal trainereille, liikuntaneuvojille, terveyden- /sairaanhoitajille tai kenelle tahansa, kuka tarvitsee uusia ja ajantasaisia menetelmiä ravintovalmentamiseen. Koulutus on myös avoin kaikille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille.

Aikataulu

Neljä kahdeksan tunnin käytännönläheistä koulutuspäivää noin kuukauden välein, mukaansatempaavalla tavalla toteutettuna. Jokainen koulutuspäivä tallennetaan ja voit palata tallenteisiin myös koulutuksen jälkeen.

Kouluttaja

Psyykkinen ravintovalmentaja -koulutuksen kouluttaja Jonna Heinonen on syömisen psykologiaan erikoistunut laillistettu ravitsemusterapeutti ja terveystieteiden maisteri.

Kustannukset

895 - 995 €. Hinnat sisältävät alv. 24 %.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Psyykkinen ravintovalmentaja -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Impulssi

Impulssin taustajoukot ovat liikunta- ja hyvinvointialan uranuurtajia

Impulssin taustahenkilöt ovat vaikuttaneet liikunta- ja hyvinvointialalla valmentajina, kouluttajina ja kehittäjinä yli 25 vuoden ajan. Sinä aikana maailma on muuttunut paljon. Koulutukset sen sijaan eivät juurikaan ole kehittyneet. Olemme päivittäneet mm. personal trainer -koulutuksemme vastamaan tämän päivän sekä huomisen elintapa-...


Lue lisää kouluttajasta Impulssi ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Impulssi

Kympinkatu 3 C
40320 Jyväskylä


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 8 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Psyykkinen ravintovalmentaja -koulutus täytä seuraavat tiedot: