Koulutus
4,3 (3 Arvioinnit)

Power BI - Desktop -koulutus

Kesto
1 päivä
Seuraava toteutus
Pyydä tarjous! katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
1 päivä
Seuraava toteutus
Pyydä tarjous! katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Power BI - Desktop -koulutus

Läppärin näytöllä olevia kuvioita

Opi hyödyntämään Power BI Desktop -ohjelmaa, luomaan ns. tietomallin ja tekemään tiedoilla laskentaa sekä luomaan siitä raportteja.

Koulutuksen sisältö ja hyödyt

Koulutuksessa käymme läpi tietomallin luonnin sekä perehdymme tiedon muokkaukseen ja Power BI:ssa käytetyn DAX-laskennan perusteisiin. Koulutuksessa myös havainnollistetaan, kuinka raportteja voidaan jakaa PowerBI-pilvipalvelussa. Koulutuksessa tehdään ohjatusti harjoituksia, jolla demonstroidaan PowerBI:n toiminnallisuuksia.

Koulutuksen jälkeen osataan luoda dynaamisia Power BI -visualisointeja ja tietomalli sekä ymmärretään DAX-laskennan perusteet.

Koulutus soveltuu Power BI:n käytöstä kiinnostuneelle, jotka haluavat kehittää raportointiprosesseja modernien BI-työvälineiden avulla, esimerkiksi talousjohdolle, controllereille ja muille, jotka ovat kiinnostuneita tiedon visualisoinneista. Koulutus ei edellytä aiempaa kokemusta PowerBI:n käytöstä, pivot-taulukoiden osaaminen Excelillä on suotavaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Power BI - Desktop -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Pyydä tarjous!

  • Tilauskoulutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu Power BI:n käytöstä kiinnostuneelle, jotka haluavat kehittää raportointiprosesseja modernien BI-työvälineiden avulla, esimerkiksi talousjohdolle, controllereille ja muille, jotka ovat kiinnostuneita tiedon visualisoinneista. Koulutus ei edellytä aiempaa kokemusta PowerBI:n käytöstä, Excel-osaaminen on suotavaa.

Aikataulu

Syksyn 2023 päivä ilmoitetaan myöhemmin.

Koulututus: klo 9–16

Teams-verkkolinkki toimitetaan osallistujille myöhemmin. 

Kouluttaja

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun lehtori (DI, KTM, Microsoft Certified: Power BI Data Analyst Associate) Jussi Hanni on kokenut yrityskouluttaja. Hänellä on yli vuosikymmenen kokemus erilaisista konsultoinnin, myynnin ja kouluttajan tehtävistä sekä pedagogiikan kehittämisestä ammattikorkeakoulussa. Jussi on koko kouluttajauransa saanut positiivista palautetta käytännönläheisestä ”hands on”-tyylistään ja persoonallisesta tavasta tuoda asioita esille käytännön esimerkkien kautta. 

Kustannukset

590€ + alv 24% = 731,60 €.

Koulutus sisältää opetuksen, materiaalin, ohjauksen ja palautteen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Power BI - Desktop -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus
Ratapihantie 13
00520 Helsinki

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – Haaga-Helia for Business

Haluatko kehittyä oman alasi ammattilaiseksi? Haaga-Helia for Business tukee yksilöiden, yritysten ja yhteisöjen osaamisen ja toiminnan kehittämistä. Haaga-Helia for Business on monipuolinen kumppani asiantuntijoille ja esimiehille, jotka haluavat laajentaa ammatillista osaamistaan ja löytää uusia näkökulmia työuralleen. Yrityksen suurin pääoma on...

Lue lisää kouluttajasta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu – täydennyskoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,3

Perustuu 3 arviointiin
Kirjoita arviointi
4/5
Koulutukseen osallistunut
23 marras 2022

aihepiiri oli entuudestaan tuntematon. Koulutuksen avulla päästään tässä eteenpäin mutta toimiaksemme menestyksekkäästi joudumme luonnollisesti itse harjoittelemaan ja luultavas...

Näytä lisätiedot
5/5
Koulutukseen osallistunut
19 syys 2022
Power BI

Havainnollisuus ja mahdollisuus päästä itse kokeilemaan ohjelman käyttöä

4/5
Koulutukseen osallistunut
19 syys 2022
Power BI

Käytännönläheinen eteneminen, opin että tässäkin asiat pitää tehdä oikeassa järjestyksessä.

Sponsoroitu