Arvioinnit aiheesta Kauppakamarin Koulutus

Keskiarvo: 4,4

Eeva Saukkonen
Koulutus oli varsin kattava PowerBI desktop toiminnallisuuksien osalta. Kouluttaja huomioi tosi hyvin kaikki osallistujat. Asia josta en huomannut laittaa Wistecin palautteeseen oli se, että kouluttaja ei juurikaan halunnut ottaa kantaa muiden tietolähteiden käyttöön liittyviin kysymyksiin kuin Excel/csv, vaan ohitti kysymykset sillä että suure...
Näytä kokonaan
Anu Perttilä, Movere Oy
Kouluttaja otti hyvin huomioon eri toimialat ja tehtäväkentät. Mielenkiintoista keskustelua ja hyvät materiaalit.
Koulutukseen Osallistunut
Työlaisäädäntöön liittyvät asiat, työsuhteen päättämiseen liittyvät asiat. Käytännön esimerkit sekä yhdessä keskustelu.
Koulutukseen Osallistunut
Yleinen hyvä tunnelma ja asiantuntijat.
Koulutukseen Osallistunut
Kokonaisuudessa hyvä, puhujineen ja ruokailuineen. Ryhmä oli kivan keskusteleva.
Koulutukseen osallistunut
Hieno koulutustilaisuus. Paljon tosielämän esimerkkejä jotka piti tilaisuuden mielenkiintoisena.
Koulutukseen osallistunut
Henrietta onnistui hienosti! Sain paljon eväitä esimiestyöhön. Voin lämpimästi suositella koulutusta myös muille.
Koulutukseen osallistunut
Tilaisuus antoi ajatuksia omaan esimiestyöhön ja sen kehittämiseen. Oli lisäksi mielenkiintoista kuulla toisten osallistujien kommentteja.
Koulutukseen osallistunut
Eväät omaan esimiesrooliin. Nyt on selkeämpää, mikä minun rooli esimiehenä on, miten tuon asioita esille ja miten ne esitetään alaisille.
Koulutukseen osallistunut
Tärkeää tietoa alusta loppuun, erittäin hyvä koulutus!
Koulutukseen osallistunut
Kaiken kaikkiaan hyvä tilaisuus ja asiaa tuli paljon.
Koulutukseen osallistunut
Vuosilomalain muutokset ja työaikalain muutokset.
Koulutukseen osallistunut
Tärkeää yleistietoa ja olennaiset asiat tulivat esiin. Tykkäsin!
Koulutukseen osallistunut
Hyvä update työsuhdeasioiden uudistuksista.
Koulutukseen osallistunut
Tarpeelliset tiedot lakimuutoksista käytiin läpi niin selkeästi kuin mahdollista hyvin esimerkein.
Erittäin hyvät asiantuntijat.
Koulutukseen osallistunut
Hyvä ohjelma, asiantuntevat puhujat ja napakka järjestely, ei mennyt aikaa hukkaan.
Koulutukseen osallistunut
Tykkäsin kouluttajista; etenkin Verohallinnon kouluttajat olivat saaneet aiheista erittäin mielenkiintoisen ja helposti seurattavan luennon aikaiseksi.
Koulutukseen osallistunut
Erinomaiset luennoitsijat ja tiivis asia. Kiitokset myös keittiöön!
Koulutukseen osallistunut
Erinomaiset luennoitsijat ja tiivis asia. Kiitokset myös keittiöön!
Koulutukseen osallistunut
Kokonaisuus, paljon asiaa, sopivat tauot.
Koulutukseen osallistunut
Keskustelut ja kuulla erilaisia toteutustapoja monilla erilaisilla työnantajilla.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.