Arvioinnit aiheesta Kauppakamarin Koulutus

Keskiarvo: 4,4

Eeva Saukkonen
(4)
Koulutus oli varsin kattava PowerBI desktop toiminnallisuuksien osalta. Kouluttaja huomioi tosi hyvin kaikki osallistujat. Asia josta en huomannut laittaa Wistecin palautteeseen oli se, että kouluttaja ei juurikaan halunnut ottaa kantaa muiden tietolähteiden käyttöön liittyviin kysymyksiin kuin Excel/csv, vaan ohitti kysymykset sillä että suure...
Näytä kokonaan
Anu Perttilä, Movere Oy
(4)
Kouluttaja otti hyvin huomioon eri toimialat ja tehtäväkentät. Mielenkiintoista keskustelua ja hyvät materiaalit.
Paula
Asiantunteva, tarpeellinen ja selkeä
(4)
Työlaisäädäntöön liittyvät asiat, työsuhteen päättämiseen liittyvät asiat. Käytännön esimerkit sekä yhdessä keskustelu.
(4)
Yleinen hyvä tunnelma ja asiantuntijat.
(4)
Kokonaisuudessa hyvä, puhujineen ja ruokailuineen. Ryhmä oli kivan keskusteleva.
(5)
Hieno koulutustilaisuus. Paljon tosielämän esimerkkejä jotka piti tilaisuuden mielenkiintoisena.
(5)
Henrietta onnistui hienosti! Sain paljon eväitä esimiestyöhön. Voin lämpimästi suositella koulutusta myös muille.
(5)
Tilaisuus antoi ajatuksia omaan esimiestyöhön ja sen kehittämiseen. Oli lisäksi mielenkiintoista kuulla toisten osallistujien kommentteja.
(5)
Eväät omaan esimiesrooliin. Nyt on selkeämpää, mikä minun rooli esimiehenä on, miten tuon asioita esille ja miten ne esitetään alaisille.
(5)
Tärkeää tietoa alusta loppuun, erittäin hyvä koulutus!
(4)
Kaiken kaikkiaan hyvä tilaisuus ja asiaa tuli paljon.
(4)
Vuosilomalain muutokset ja työaikalain muutokset.
(4)
Tärkeää yleistietoa ja olennaiset asiat tulivat esiin. Tykkäsin!
(4)
Hyvä update työsuhdeasioiden uudistuksista.
(4)
Tarpeelliset tiedot lakimuutoksista käytiin läpi niin selkeästi kuin mahdollista hyvin esimerkein.
Erittäin hyvät asiantuntijat.
(4)
Hyvä ohjelma, asiantuntevat puhujat ja napakka järjestely, ei mennyt aikaa hukkaan.
(5)
Tykkäsin kouluttajista; etenkin Verohallinnon kouluttajat olivat saaneet aiheista erittäin mielenkiintoisen ja helposti seurattavan luennon aikaiseksi.
(5)
Erinomaiset luennoitsijat ja tiivis asia. Kiitokset myös keittiöön!
(4)
Kokonaisuus, paljon asiaa, sopivat tauot.
(4)
Erinomaiset luennoitsijat ja tiivis asia. Kiitokset myös keittiöön!
(4)
Kokonaisuus, paljon asiaa, sopivat tauot.
(4)
Keskustelut ja kuulla erilaisia toteutustapoja monilla erilaisilla työnantajilla.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.