Arvioinnit aiheesta Kauppakamarin Koulutus

Keskiarvo: 4,4

Eeva Saukkonen
Koulutus oli varsin kattava PowerBI desktop toiminnallisuuksien osalta. Kouluttaja huomioi tosi hyvin kaikki osallistujat. Asia josta en huomannut laittaa Wistecin palautteeseen oli se, että kouluttaja ei juurikaan halunnut ottaa kantaa muiden tietolähteiden käyttöön liittyviin kysymyksiin kuin Excel/csv, vaan ohitti kysymykset sillä että suure...
Näytä kokonaan
Anu Perttilä, Movere Oy
Kouluttaja otti hyvin huomioon eri toimialat ja tehtäväkentät. Mielenkiintoista keskustelua ja hyvät materiaalit.
Koulutukseen Osallistunut
Työlaisäädäntöön liittyvät asiat, työsuhteen päättämiseen liittyvät asiat. Käytännön esimerkit sekä yhdessä keskustelu.
Koulutukseen Osallistunut
Yleinen hyvä tunnelma ja asiantuntijat.
Koulutukseen Osallistunut
Kokonaisuudessa hyvä, puhujineen ja ruokailuineen. Ryhmä oli kivan keskusteleva.
Koulutukseen osallistunut
Tärkeää tietoa alusta loppuun, erittäin hyvä koulutus!
Koulutukseen osallistunut
Kaiken kaikkiaan hyvä tilaisuus ja asiaa tuli paljon.
Koulutukseen osallistunut
Vuosilomalain muutokset ja työaikalain muutokset.
Koulutukseen osallistunut
Tärkeää yleistietoa ja olennaiset asiat tulivat esiin. Tykkäsin!
Koulutukseen osallistunut
Hyvä update työsuhdeasioiden uudistuksista.
Koulutukseen osallistunut
Tarpeelliset tiedot lakimuutoksista käytiin läpi niin selkeästi kuin mahdollista hyvin esimerkein.
Erittäin hyvät asiantuntijat.
Koulutukseen osallistunut
Hyvä ohjelma, asiantuntevat puhujat ja napakka järjestely, ei mennyt aikaa hukkaan.
Koulutukseen osallistunut
Tykkäsin kouluttajista; etenkin Verohallinnon kouluttajat olivat saaneet aiheista erittäin mielenkiintoisen ja helposti seurattavan luennon aikaiseksi.
Koulutukseen osallistunut
Erinomaiset luennoitsijat ja tiivis asia. Kiitokset myös keittiöön!
Koulutukseen osallistunut
Erinomaiset luennoitsijat ja tiivis asia. Kiitokset myös keittiöön!
Koulutukseen osallistunut
Kokonaisuus, paljon asiaa, sopivat tauot.
Koulutukseen osallistunut
Keskustelut ja kuulla erilaisia toteutustapoja monilla erilaisilla työnantajilla.
Koulutukseen osallistunut
Asiapitoiset puheenvuorot. Muiden kokemukset, ja keskustelu.
Koulutukseen osallistunut
Paljon ja monipuolisesti käyty erilaisia asioita. Mukava ryhmä, jonka kanssa oli kiva päästä vertailemaan kokemuksia. Erityisesti työnlainsäädännön osuus oli selkeä ja monipuolinen. Laki asiat kiinnosti ja olivat todella mukavasti koottu kokonaisuus, jossa tuli mukavasti esimerkkejä ja keskustelua.
Koulutukseen osallistunut
Hyvä esiintyjä ja mielenkiintoinen aihe.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.