Arvioinnit aiheesta Kauppakamarin Koulutus

Paula
Asiantunteva, tarpeellinen ja selkeä
(4)
Työlaisäädäntöön liittyvät asiat, työsuhteen päättämiseen liittyvät asiat. Käytännön esimerkit sekä yhdessä keskustelu.
(4)
Yleinen hyvä tunnelma ja asiantuntijat.
(4)
Kokonaisuudessa hyvä, puhujineen ja ruokailuineen. Ryhmä oli kivan keskusteleva.
(5)
Kiitos tiiviistä paketista! Kirjanpidon saa herkästi kuulostamaan todella tylsältä ja pitkäveteiseltä. Onnistuit pitämään mielenkiinnon yllä koko ajan!
(5)
Erinomainen opettaja, hyvä ulosanti, helppo ymmärtää.
(4)
Hyvä kertaus, odottelen jo seuraavaa kurssia tilinpäätösasioista.
(4)
Kirjanpidon perusteista kerrottu tärkeimmät asiat, ihan kattavasti. Hyviä esimerkkejä. Harjoitukset tukivat teoriaa.
(5)
Selkeät luennot, hyvät käytännön, huumorillakin höystetty erimerkit, konkreettiset harjoitukset, joita piti myös miettiä eli jäivät mieleen!
(5)
Asiantuntija Teija Kerbs. Voin lämpimästi suositella tutuilleni hänen koulutuksiaan. Harjoitustehtävät olivat erinomaisia. Niitä ratkoessa huomasin, että minulla on puutteita tiedoissa ja taidoissa tietyillä osa-alueilla kuten palkanlaskenta ja tilinpäätös. Tauot olivat hyvin ajoitettuja ja tarjoilut erittäin maittavia. Kiitos!
(4)
Mahdollisuus kysyä jatkokysymyksiä käsiteltävistä asioista asiantuntevalta kouluttajalta.
(5)
Kiitos hyvästä koulutuksesta sekä hyvistä ja käytännönläheisistä esimerkeistä, jotka painuvat mieleen.
(5)
Mielestäni kouluttaja oli todella osaava, kokenut ja toi hyvin ymmärretyksi asiat rennolla otteella.
(5)
Koulutus oli todella hyvä. Ilmoittauduin saamani suosituksen perusteella ja olin kokemukseen tyytyväinen. Erinomainen asiantuntemus, esiintymistaito sekä kyky todella opettaa asioita tekivät minuun vaikutuksen. Erittäin hyvin rakennettu kokonaisuus ja hyvät materiaalit.
(5)
Erittäin ammattitaitoisesti, selkeästi ja "kansantajuisesti" pidetty kurssi. Konkreettiset esimerkit ja tiliristikot auttoivat hienosti avaamaan vaikeaa asiaa. Materiaalit ja harjoitusvastaukset toimivat apuna myös jatkossa käytännön työssä.
(5)
Erittäin selkeä koulutustapa, punainen lanka pysyi koko koulutuksen ajan hallussa. Kouluttaja osasi asiansa. Laaja kokonaisuus oli hyvin pilkottu osiin ja esimerkkien avulla tuotiin teoria "käytäntöön". Erinomainen kouluttaja/koulutus.
(5)
Koulutus oli rakennettu niin, että sitä jaksoi seurata hyvin aamusta iltapäivään. Asiantuntija selitti käsitteet hyvin auki ja tehtävät käytiin läpi perusteellisesti.
(5)
Erittäin asiantunteva ja havainnollistava esitystyyli. Erinomainen kouluttaja!
(4)
Toisten talousihmisten mielipiteet ja kommentit ja kysymykset. Painii itse samojen asioiden kanssa käytännön elämässä.
(5)
Opin ymmärtämään tiliöinnit paremmin ja tilikartan merkityksen kirjauksessa ja verotuksessa. Tase ja tuloslaskelmaan sain oivalluksen miten niitä luetaan ja miten kirjaukset vaikuttavat. Oikein hyvä ja antoisa koulutus, peukutan :D
(5)
Oli mukava tehdä pitkästä aikaa tiliöintiharjoituksia käsin eikä aina vain koneen automatisoimana.
(4)
Tiedon selkeys ja ymmärrettävyys.
(4)
Keskustelu, verkostoituminen ja uuden oppiminen.
(5)
Kurssin kirjanen, josta oli helppo seurata luentoa ja joihin voi itse kurssin jälkeen palata. Selkeä esitystyyli.
Ajankohtainen ohjelma.
Studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.