Tekoäly + metaversumi Tulevaisuuspäivä

Kesto
1 päivä
Hinta
790 EUR + alv 24 % (yht. 979,60 EUR)
Seuraava toteutus
22 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
1 päivä
Hinta
790 EUR + alv 24 % (yht. 979,60 EUR)
Seuraava toteutus
22 toukokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
alkaen 790 EUR + alv 24 % / osallistuja

Tekoäly + metaversumi Tulevaisuuspäivä

Kauppakamarin Koulutus

Tämän tulevaisuuspäivän ideana on tarjota tiiviissä paketissa ajankohtaista osaamista tekoälyn ja metaversumin käytännön mahdollisuuksista liiketoiminnan ja organisaatioiden kehittämiseen. Päivän valmentaja, Vesa Auvinen, on kirjoittanut tilaisuuteen sisältyvän Kauppakamarin kirjan "Matkaopas johdolle, hallitustyöläisille, omistajille ja uteliaille metaversumin, web3:n ja tekoälyn ihmeelliseen maailmaan ja uusiin mahdollisuuksiin!

Metaversumin ennakoidaan kasvavan yhdeksi 2020-luvun suurimmista ilmiöistä. Sen oletetaan uivan kaikkialle ihmisten elämään, työhön, vuorovaikutukseen, yritysten liiketoimintaan ja yhteiskuntaan – aivan kuten digitalisaatio teki aiemmin. Metaversumin odotetaan mahdollistavan nykytoiminnan tehostamisen lisäksi myös aivan uusia – ja jopa mielikuvituksellisia – (liike)toimintamalleja, ansaintalogiikkoja, tuotteita, palveluita ja kokemuksia.

Monet yritykset ja toimijat, teknojätit, brändit ja sijoittajat ovat ilmaisseet tulevaisuuden näkymiään, visioitaan ja tahtotilojaan tekoälyn ja metaversumin suhteen ja metaversumi-markkinoiden arvioidaan kasvavan yli 1 000 tai jopa yli 13 000 miljardiin dollariin vuoteen 2030 mennessä. Samalla ilmassa on kuitenkin valtavasti hypeä sekä risteäviä näkemyksiä ja epäselvyyttä siitä, mikä metaversumi yleensäkään on ja mitkä sen todelliset vaikutukset tulevat olemaan. Mitä liiketoimintamahdollisuuksia se avaa, ja miten kunkin yrityksen kannattaa siihen valmistautua – jos kannattaa? Tai johtaako metaversumi parempiin vai pahempiin tulevaisuuksiin?

Tulevaisuuspäivä avaa metaversumin, web3:n ja tekoälyn laaja-alaisia vaikutuksia yhteiskuntaan, ihmisten ja yritysten arkeen, työhön, asiakkaisiin ja liiketoimintaan. Päivän aikana kuullaan konkreettisia  esimerkkejä ja  strategiatyökaluja, jotka auttavat hahmottamaan tekoälyn ja metaversumin strategia-, liiketoiminta- ja innovointimahdollisuuksia. Päivä antaa eväitä myös oman tekoäly/arvonluontistrategian hahmottamiseen,  organisaatioiden uudistumiseen ja kestävään menestykseen – nykyistä tehostamalla, uutta luomalla tai jopa kokonaisvaltaisella itsensä uudelleenkeksimisellä. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

22 toukokuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Johto, hallitusten puheenjohtajat ja jäsenet, digitalisaation ja liiketoiminnan kehittäjät sekä tekoälystä ja metaversumista kiinnostuneet uteliaat

Aikataulu

klo 9.45 ilmoittautuminen ja kahvi

klo 10.00

Tekoäly + metaversumi Tulevaisuuspäivä
"Tietoa, taitoa & työkaluja"

Metaversumin, web3:n ja tekoälyn vaikutuksia yhteiskuntaan, ihmisten ja yritysten arkeen, työhön, asiakkaisiin ja liiketoimintaan.

Esimerkkejä ja strategiatyökaluja tekoälyn ja metaversumin strategia-, liiketoiminta- ja innovointimahdollisuuksista 

Lounas klo 12.00

Käytännön caseja ja työkaluja
Ideoita tekoäly-/arvonluontistrategian hahmottamiseen:
Mitä, miksi ja miten voit hyödyntää liiketoiminnassa ja organisaatioiden kehittämisessä?

16.00 Tilaisuus päättyy

Kouluttaja

Vesa Auvinen, AI & Metaverse Strategist, Chief Imagination and Impact Officer ja hallituksen puheenjohtaja, Dazzle Oy

Auvinen on strategisti, innovaattori ja tulevaisuusilon rakentaja, joka on työskennellyt satojen yritysten, organisaatioiden, johtoryhmien, hallitusten ja omistajien kanssa. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus ennakointi-, strategia- ja innovaatiotyöstä, uusista teknologioista, tekoälystä ja digitalisaatiosta sekä yritysten ja organisaatioiden uudistumisesta. Auvisen missiona on auttaa kaikkia näkemään, tekemään ja elämään parempia tulevaisuuksia, joissa luodaan enemmän uudistavaa arvoa asiakkaille ja sidosryhmille, yrityksille, omistajille sekä yhteiskunnalle ja ympäristölle. Hän ylläpitää myös suosittua #Tulevaisuustyökalut-ryhmää Facebookissa ja Linkedinissä, Metaversumi! Matkaopas-ryhmää Linkedinissä ja toimii suositun Tekoäly (AI) Facebook-ryhmän moderaattorina.

Kustannukset

JÄSENETUHINTA 590,00 € (+alv 24 %, 141,60 €)

HINTA 790,00 € (+alv 24 %, 189,60 €)

Kauppakamarin Koulutus somessa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekoäly + metaversumi Tulevaisuuspäivä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kauppakamarin Koulutus
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

Suomen monipuolisin ajankohtaiskouluttaja

Helsingin seudun kauppakamari järjestää vuosittain noin 250 ajankohtais- ja täydennyskoulutusta. Monipuolisesta tarjonnasta löydät vaihtoehtoja koko henkilöstölle. Aiheita ovat muun muassa johtaminen ja esimiestyö, henkilöstö- ja taloushallinto, myynti, markkinointi ja viestintä sekä julkiset palvelut ja juridiikka. Koulutusten pituudet vaihtelevat brunssiseminaareista laajempiin valmennuskokonaisuuksiin...

Lue lisää kouluttajasta Kauppakamarin Koulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu