Excel -kurssit

Keuda Koulutuspalvelut Oy, paikassa Kerava
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Excel -kurssit

excel taulukointia

Opi käyttämään Exceliä

Excelissä monet asiat voi tehdä helposti ja nopeasti. Kursseilla keskitytään siihen, että Excelin käyttö olisi mahdollisimman sujuvaa kaikessa tekemisessä.

Joustavaa ja räätälöityä koulutusta tilauksesta

Pidämme eri vaativuustason Excel -kursseja tilauksesta työyhteisöille ja muille ryhmille, kuten järjestöjen jäsenistölle ja harrasteryhmille. Valikoimaamme kuuluu Excelin alkeet -kurssi ja peruskurssi sekä sen jälkeiset jatko- ja makro -kurssit. Koulutuksen sisältö voidaan räätälöidä täysin kohderyhmän tarpeiden mukaiseksi. Toteutamme kursseja myös Word- ja Powerpoint -ohjelmista. Ole meihin yhteydessä ja pyydä tarjous! Kartoitamme halutessanne ennakkoon ryhmän tason, toiveet ja käsiteltävät asiat, jotta koulutus vastaa juuri teidän tarpeita.

Esimerkki Excel-peruskurssin sisällöstä

Koulutuksen sisältö on laaja ja monipuolinen. Koulutus aloitetaan lyhyellä alkukartoituksella, jossa jokainen kurssilainen saa esittää kurssille halutessaan omia toiveitaan. Kurssin rungon mukaisesti koulutuspäivinä käydään läpi mm. yhteenlaskua, funktioita, solumäärien laskentaa ja tilastolaskentaa. Kurssilla myös opitaan, kuinka tehdään laskennan suojaus ja tietojen linkitys toisiin taulukoihin sekä tutustutaan mm. erilaisiin pikalaskentatoimintoihin, kuten Pivot- laskentaan. Kurssi on vuorovaikutteinen, saat siis kysyä ja pyytää neuvoa missä vaiheessa tahansa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Excel -kurssit, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Kerava

Kouluttaja

Antti Ylänen

Kustannukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Excel -kurssit? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda Koulutuspalvelut Oy
Keskikatu 3
Kerava

Osaamisen kehittämisen palvelua työelämää varten

Keuda Koulutuspalvelut Oy toteuttaa koulutusta ja valmennusta työelämän muuttuviin tarpeisiin. Jatkuva muutos ja ammattitaidon kehittäminen ovat avainasemassa niin yksilön kuin yrityksen menestymiseksi työelämässä. Henkilöstön jatkuva oppiminen parantaa ja ylläpitää yrityksen kilpailukykyä. Meidän tavoitteenamme on tukea tätä kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla...

Lue lisää kouluttajasta Keuda Koulutuspalvelut Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu