🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Työturvallisuuskortti

Keuda Koulutuspalvelut Oy, Useita paikkakuntia
Kesto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Työturvallisuuskortti

Yhteishenki

Työturvallisuuskortti parantaa työturvallisuutta

Työturvallisuuskortti on kehitetty yhteisten työpaikkojen työturvallisuuden parantamiseksi. Työturvallisuuskortin saanti edellyttää työturvallisuuskorttikurssin hyväksyttyä suorittamista. Kortti on voimassa viisi vuotta.

Kurssin sisältö yrityksesi tarpeisiin

Kurssi räätälöidään yrityksesi tarpeiden mukaisesti ja toteutusajankohta sovitaan yhdessä erikseen. Kurssi voidaan toteuttaa lähi- tai verkkokoulutuksena.

Yritysryhmille suunnatut koulutukset toteutetaan joko Keuda Koulutuspalvelut Oy:n toteuttamana lyhytkoulutuksena tai tutkintoon johtavana henkilöstökoulutuksena. Keuda toteuttaa myös osaamiskartoituksia ZEF-työkalulla.

Henkilöstökoulutus

Tutkintoon tai tutkinnon osaan johtavaa koulutusta on mahdollista räätälöidä yrityksen tarpeisiin ja ympäristöihin tutkinnon perusteet huomioiden. Tällöin puhutaan henkilöstökoulutuksesta, jossa valtion rahoituksen ohelle yritykselle tulee oma maksuosuus. Henkilöstökoulutuksena voidaan toteuttaa mitä tahansa tutkintoja tai tutkinnon osia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työturvallisuuskortti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kohderyhmä

Keudassa on laaja osaamisen kirjo eri koulutusaloilta, joten pystymme toteuttamaan tarpeitasi vastaavat koulutukset lähes alalle kuin alalle. Koulutusta on mahdollista pitää myös yrityksen omissa tiloissa ja verkossa.

Kustannukset

Keuda Koulutuspalvelut Oy:n järjestämään lyhytkoulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset tulee tehdä viimeistään seitsemän vuorokautta ennen koulutuksen alkua osoitteeseen hakeutumispalvelut@keuda.fi.Mikäli olet maksanut koulutuksen ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna, lähetäthän myös tilinumerosi maksuhyvitystä varten.

Myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Peruuttamatta jätetystä koulutuksesta perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Sairastapauksessa palautamme kurssimaksun täysimääräisenä, mikäli sairaslomatodistus esitetään viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Toimitathan sairaslomatodistuksen valokuvana tai skannattuna tiedostona osoitteeseen hakeutumispalvelut@keuda.fi. Pääset lähettämään sen luottamuksellisena viestinä osoitteessaturvaposti.keuda.fi. Hävitämme todistuksen käsiteltyämme peruutuksen.

Maksutapa valitaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli työnantaja/yritys maksaa koulutuksen, on mahdollista valita maksuvaihtoehdoksi laskutus. Ilmoittautumislomakkeen täyttävä henkilö vahvistaa, että hänellä on työnantajan suostumus osallistua maksulliseen koulutukseen työnantajan kustannuksella. Mikäli työnantaja ei maksaisi laskua, siirtyy maksu maksettavaksi osallistujalle itselleen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työturvallisuuskortti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda Koulutuspalvelut Oy
Sibeliuksenväylä 55

Osaamisen kehittämisen palvelua työelämää varten

Keuda Koulutuspalvelut Oy toteuttaa koulutusta ja valmennusta työelämän muuttuviin tarpeisiin. Jatkuva muutos ja ammattitaidon kehittäminen ovat avainasemassa niin yksilön kuin yrityksen menestymiseksi työelämässä. Henkilöstön jatkuva oppiminen parantaa ja ylläpitää yrityksen kilpailukykyä. Meidän tavoitteenamme on tukea tätä kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla...

Lue lisää kouluttajasta Keuda Koulutuspalvelut Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu