Koulutus
Ei arviointeja

Työturvallisuuskorttikoulutus

KIP Service Oy, paikassa Kokkola
Kesto
8 tuntia
Kesto
8 tuntia
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Työturvallisuuskorttikoulutus

Portaat ja jalat

Koulutuksen sisältö

Koulutus antaa perustiedot työympäristön vaarojen tunnistamiseen ja tiedot työsuojelun yleisistä periaatteista ja yhteistoiminnasta yhteisellä työpaikalla.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen suorittaneella on perusvalmiudet omaksua työpaikka- ja työtehtäväkohtainen perehdyttäminen. Työturvallisuuskorttia on edellytetty yhteisillä työpaikoilla vuodesta 2003 alkaen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työturvallisuuskorttikoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kortti vaaditaan keskeisissä teollisuusyrityksissä ja tehdasalueilla työskenteleviltä ja on tarkoitettu erityisesti yhteisillä työpaikoilla töitä tekeville henkilöille.

Aikataulu

Klo 08:30-16:00 

Koulutuspaikka

Port Tower, 7. kerros koulutustila Utö/Tankar, Satamatie 330 KOKKOLA

Kouluttaja

KIP Service Oy:n Teollisuuspalokunta

Kustannukset

95€ / henk.+alv 24% (sisältää materiaalin, kortin sekä tarjoilun).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työturvallisuuskorttikoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
KIP Service Oy
Paristotie 15
6101 Kokkola

KIP Service – Teollisuuden strateginen kumppani

KIP Service luo suurteollisuuden toimijoille toimintaympäristön ja kumppanuusverkoston tarjoten hyödykkeitä, palveluja ja ratkaisuja, jotka lisäävät toimijoiden onnistumista, kilpailukykyä ja toimintavarmuutta. KIP Service toimii Kokkolan suurteollisuusalueella. Kokkola Industrial Park (KIP) on Pohjois-Euroopan suurin epäorgaanisen kemianteollisuuden ekosysteemi, jossa toimii useita kemian- ja...

Lue lisää kouluttajasta KIP Service Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu