🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Tekoäly, data, digi ja minä™ - työpaja työyhteisöille etänä tai toimistolla

KM Future, paikassa Suomi
Kesto
2,5 tuntia
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2,5 tuntia
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tekoäly, data, digi ja minä™ - työpaja työyhteisöille etänä tai toimistolla

Tiedolla johtaminen

Tekoäly, data, digi ja minä™ – työyhteisövalmennus

Sinulle ja työyhteisöllesi

– joka haluat ymmärtää enemmän, mistä oikein on kyse, kun puhutaan datasta, tiedolla johtamisessa ja teknologian hyödyntämisestä osana työtä. Mikä siinä pelottaa ja miten luoda luottamusta teknologiaan? Mitä tiedolla johtaminen tarkoittaa käytännössä työn kannalta?

Tämä valmennus sopii erityisesti työyhteisöille, jotka ovat vasta aloittamassa matkaa kohti dataohjautuvaa organisaatiota, teillä on ehkä järjestelmäuudistus alkamassa tai haluatte luoda yhteistä ymmärrystä keskustelun kautta teille tärkeästä datasta, sen hyödyntämisestä ja kurkistaa tekoälyn mahdollisuuksiin. 

Ihminen, data ja teknologia - uhka vai mahdollisuus? 

Tieto on strateginen resurssi, jolla voi tuottaa lisäarvoa, uutta liiketoimintaa, parempaa palvelua ja sen avulla voidaan luoda uutta. Olemme jo nähneet harppauksia digitaalisten palveluiden käytön muutoksessa, teknologian kehittymisessä, tiedon määrän lisääntymisessä, globalisaationa, vastuullisuuden tarpeena ja alustatalouden kehittymisenä. Viime aikoina tekoäly Chat gpt on jokaisen huulilla, mutta miten hyödyntäisimme näitä parhaiten?

Miten lisäämme ymmärrystä datan mahdollisuuksista, miten lisäämme teknologista kyvykkyyttä ja kykenemme kehittämään prosessejamme tai hyödyntämään teknologian mahdollisuuksia? Ei riitä, että yrityksissä vain johtotasolla tai IT-osastolla puhutaan teknologiasta. Meidän kaikkien pitää jollain tasolla ymmärtää ja osata hyödyntää tietoa ja tekniikkaa ihan uudella tavalla. Työpajassa arvioitte tämän hetkistä tietojohtamisen tasoa ja oivallatte yhdessä ja löydätte paikkoja missä voitte hyödyntää tietoa paremmin, miksi tämä on tärkeää ja miten luoda uteliaisuutta asiaan, joka voi tuntua vaikealta.

Tekoäly, data, digi ja minä - työpajamme johdattaa tiimejä ja työyhteisöjä tiedon maailmaan ja pääsette yhdessä pohtimaan soveltamismahdollisuuksia. 

Sisältö: 

2,5 tunnin työpajan aikana työyhteisö tai tiimisi osallistutte osallistavaan ja oivaltavaan työpajaan, jossa yhdessä keskustellen löydetään uusia ideoita. 

  1. Työyhteisön nykytilan arviointi tietojohtamisesta keskustelun pohjaksi
  2. Lyhyiden alustusten kautta luodaan oivalluksia teemoihin - data, tieto, tekoäly ja teknologiat työssä
  3. Yhdessä pohditaan näiden hyödyntämisen mahdollisuuksia omassa työssä ja työn kehittämisen näkökulmasta

Työpaja voidaan toteuttaa etänä tai toimistolla. Kysy lisää toteutusvaihtoehdoista!

Keitä olemme?

Olemme KM Future - tietojohtamisen (Knowledge Management) asiantuntijayritys. Olemme kumppanisi, kun tavoitteenanne on uudistua tulevaisuutta varten kehittämällä henkilöstöä ja liiketoimintaa, hyödyntämällä tietoa, dataa ja digitaalisia mahdollisuuksia tai kehittämällä organisaatiokulttuuria ja johtamista. Autamme katsomaan tulevaisuuteen ja onnistumaan muutoksessa, yhdistämällä datan, inhimillisen näkökulman ja johtamisen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekoäly, data, digi ja minä™ - työpaja työyhteisöille etänä tai toimistolla, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Työyhteisöt, tiimit, erilaiset henkilöstöryhmät

Koulutuspaikka

Työpaja voidaan toteuttaa etänä hyödyntäen myös verkkoalustan mahdollisuuksia sekä fyysisesti toimistolla tai valitsemassanne paikassa.

Kouluttaja

Tietojohtamisen asiantuntija Tarja Eloranta. Lue lisää Tarjasta kotisivuiltamme.

Kustannukset

Pyydä tarjous.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekoäly, data, digi ja minä™ - työpaja työyhteisöille etänä tai toimistolla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
KM Future

KM Future – uudistumisen kumppanisi

KM Future auttaa, konsultoi ja valmentaa strategiatyössä, johtamisen ja työkulttuurin kehittämisessä, organisaation kehittämistarpeissa sekä tietojohtamisen kehittämisessä. KM Future tukee matkaanne muutoksessa. KM Future on tietojohtamisen (Knowledge Management) asiantuntija- ja valmennusyritys.  KM Future auttaa yritysten johtoa ja HR:ää vastaamaan ja vaikuttamaan...

Lue lisää kouluttajasta KM Future ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu