GAS - Tavoitteen asettamisen ja saavuttamisen arvioinnin menetelmä 3 op

Kesto
1 kuukausi
Kesto
1 kuukausi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

GAS - Tavoitteen asettamisen ja saavuttamisen arvioinnin menetelmä 3 op

LAB-ammattikorkeakoulu

GAS –menetelmäosaamisella tavoitteellisesti kohti muutosta.

GAS -menetelmä (Goal Attainment Scaling) on asiakkaan palvelun, hoidon tai kuntoutuksen tavoitteiden laatimisen ja arvioinnin apuväline. GAS:in avulla kuvataan selkeitä, tunnistettavia ja merkityksellisiä muutoksia asiakkaan / kuntoutujan elämässä.

GAS – Goal Attainment Scaling -koulutus on suunniteltu yhteistyössä Kelan kanssa. Kelan tavoitteena on GAS -menetelmän avulla tuoda Kelan järjestämään kuntoutukseen yhtenäinen välineistö kuntoutuksen tavoitteiden asettamiselle.
GAS menetelmä on Kelan standardeissa palveluntuottajille.

Tavoitteet

Koulutuksen jälkeen 

  • osaat laatia GAS- menetelmän mukaiset tavoitteet, tarkistaa ja arvioida niiden saavuttamista
  • osaat arvioida ja tunnistaa, mitkä tavoitteet ovat realistisia ja merkityksellisiä  
  • osaat soveltaa osaamista eri palvelu- ja kuntoutusmuodoissa yksilöllisesti asiakkaan parhaaksi

Toteutustapa ja oppimismenetelmät

Koulutus toteutetaan verkossa kolmena opetuspäivänä sekä itsenäisenä työskentelynä. GAS-koulutus edellyttää läsnäoloa etäyhteydellä kaikissa kolmessa päivässä. 

Koulutus sisältää etukäteistehtävän, joka lähetetään koulutukseen hyväksytyille kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, sekä omaan työhön liittyvät välitehtävät.

Koulutus toteutetaan Kelan koulutussuunnitelman mukaisesti. Koulutuksessa käydään läpi GAS-menetelmän perusteita, motivaation merkitystä tavoitteellisessa kuntoutuksessa, tavoitteen laatimisen prosessia sekä moniammatillisen työskentelyn ja haastattelumenetelmien perusteita.

Opetus integroidaan LAB Hyvinvointialan täydentäviin opintoihin ja ryhmässä on myös LAB-ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan tutkintojen loppuvaiheen opiskelijoita.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta GAS - Tavoitteen asettamisen ja saavuttamisen arvioinnin menetelmä 3 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu sosiaali- ja terveysalan kuntoutuksessa tai kuntouttavassa hoidossa toimiville ammattilaisille sekä työllistymistä ja osallisuutta edistävien palveluiden parissa työskenteleville.

Aikataulu

9.4.2024 klo 9.00 - 16.00
25.4.2024 klo 9.00 - 16.00
8.5.2024klo 9.00 - 16.00

Kouluttaja

Pirjo Knuuttila, fysioterapian lehtori, GAS-kouluttaja

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 360 € + alv 24 % (446,40 € sis. alv 24 %).

Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen ensimmäistä lähiopiskelupäivää. Lasku lähetetään ilmoittautumislomakkeessa mainitulle henkilölle tai organisaatiolle. Maksuaika on 14 päivää netto.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta GAS - Tavoitteen asettamisen ja saavuttamisen arvioinnin menetelmä 3 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
LAB-ammattikorkeakoulu
Yliopistonkatu 36
Lappeenranta

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, jonka vahvuuksia ovat kiertotalous, design, innovaatiot sekä hyvinvointi. LAB toimii Lahdessa, Lappeenrannassa sekä verkossa ja tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala tekniikka liiketalous hotelli-, ravintola- ja matkailuala muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä LABilla on...

Lue lisää kouluttajasta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu