Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

GAS - Tavoitteen asettamisen ja saavuttamisen arvioinnin menetelmä 3 op

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
kolme koulutuspäivää
340 EUR + alv 24 % (yht. 421,60 EUR)
7.4.2022
Haku päättyy: 18.3.2022
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
LAB-ammattikorkeakoulu

GAS - Tavoitteen asettamisen ja saavuttamisen arvioinnin menetelmä 3 op

GAS –menetelmäosaamisella tavoitteellisesti kohti muutosta.

GAS -menetelmä (Goal Attainment Scaling) on asiakkaan palvelun, hoidon tai kuntoutuksen tavoitteiden laatimisen ja arvioinnin apuväline. GAS:in avulla kuvataan selkeitä, tunnistettavia ja merkityksellisiä muutoksia asiakkaan / kuntoutujan elämässä.
GAS – Goal Attainment Scaling -koulutus on suunniteltu yhteistyössä Kelan kanssa. Kelan tavoitteena on GAS -menetelmän avulla tuoda Kelan järjestämään kuntoutukseen yhtenäinen välineistö kuntoutuksen tavoitteiden asettamiselle.
GAS menetelmä on Kelan standardeissa palveluntuottajille.

Tavoite

  • osaat laatia GAS- menetelmän mukaiset tavoitteet, tarkistaa ja arvioida niiden saavuttamista
  • osaat arvioida ja tunnistaa, mitkä tavoitteet ovat realistisia ja merkityksellisiä  
  • osaat soveltaa osaamista eri palvelu- ja kuntoutusmuodoissa yksilöllisesti asiakkaan parhaaksi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta GAS - Tavoitteen asettamisen ja saavuttamisen arvioinnin menetelmä 3 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu sosiaali- ja terveysalan kuntoutuksessa tai kuntouttavassa hoidossa toimiville ammattilaisille sekä työllistymistä ja osallisuutta edistävien palveluiden parissa työskenteleville.

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan verkossa kolmena opetuspäivänä sekä itsenäisenä työskentelynä. Koulutus sisältää etukäteistehtävän, joka lähetetään koulutukseen hyväksytyille kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua, sekä omaan työhön liittyvät välitehtävät.

Koulutus toteutetaan Kelan koulutussuunnitelman mukaisesti. Koulutuksessa käydään läpi GAS-menetelmän perusteita, motivaation merkitystä tavoitteellisessa kuntoutuksessa, tavoitteen laatimisen prosessia sekä moniammatillisen työskentelyn ja haastattelumenetelmien perusteita.

Opetus integroidaan LAB Hyvinvointialan täydentäviin opintoihin ja ryhmässä on myös LAB-ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan tutkintojen loppuvaiheen opiskelijoita.

Kouluttaja

Pirjo Knuuttila, fysioterapian lehtori, GAS-kouluttaja

Kustannukset

340 € + alv 24% (421,60 € sis.alv)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta GAS - Tavoitteen asettamisen ja saavuttamisen arvioinnin menetelmä 3 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on uusi työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, taide ja...


Lue lisää kouluttajasta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
lab.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 55 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Täydennä osaamistasi Lahdessa!

Kevään koulutustarjonnassa mm. Sertifioitu ratkaisukeskeisen lyhytterapian koulutusohjelma ja Lasten ja nuorten psyykkisten ongelmien terapeuttinen ohjaaja. 

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta GAS - Tavoitteen asettamisen ja saavuttamisen arvioinnin menetelmä 3 op täytä seuraavat tiedot: