Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020!

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät.

LAB-ammattikorkeakoulu on uusi työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, taide ja visuaalinen viestintä. Vahvuuksia ovat kiertotalous, design, innovaatiot sekä hyvinvointi.

LABilla on yli 8500 opiskelijaa ja se on Suomen kuudenneksi suurin ammattikorkeakoulu.

LAB tarjoaa täydennyskoulutusta seuraavilta aloilta:

• Sosiaali- ja terveysala
  • Liiketalouden ja matkailun ala
  • Muotoilui​nstituutti
  • Tekniikan ala

Täydennyskoulutuksen tavoitteena on yksilön, tiimin tai koko työyhteisön ammatillisen asiantuntijuuden ja osaamisen vahvistaminen sekä kehittäminen.

Erikoistumiskoulutus

LAB tarjoaa myös erikoistumiskoulutuksia, jotka edistävät ammatillista kehittymistä ja erikoistumista. Ne on suunnattu korkeakoulututkinnon suorittaneille tai vastaavan osaamisen saavuttaneille, jo työelämässä toimineille henkilöille. Erikoistumiskoulutus on opiskelijalle oiva mahdollisuus syventää asiantuntijuutta tai suunnata osaamista uudelleen.

Kiinnostuitko LAB-ammattikorkeakoulun koulutuksista?

Lisätietoja LAB-ammattikorkeakoulun koulutuksista löydät alla olevasta koulutuslistauksesta. Voit kysyä lisätietoja suoraan kouluttajalta myös täyttämällä yhteydenottopyynnön.

Sosiaali- ja terveysala Kesto Hinta Paikka Alkaa
Etäratkaisut kuntoutumisen tukena -erikoistumiskoulutus, 30 op Alkaen 700 EUR + alv 0 % Verkossa 21.4.2021
Imetysohjaaja 3 päivää Alkaen 180 EUR + alv 24 % Verkossa 16.3.2021
Hoitotyö
Anestesiahoitotyöhön erikoistunut osaaja, 30 op Alkaen 2 150 EUR + alv 24 % Lahti 18.3.2021

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta LAB-ammattikorkeakoulu? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

LAB-ammattikorkeakoulu

Niemenkatu 73
15140 Lahti

Keskiarvo: 4,8

(5)
Paljon tärkeää ja asiantuntevaa tietoa kahden päivän aikana. Kiitos!
(5)
Kaipasin enemmän käytännön harjoituksia.
(5)
Oli erittäin hyvä ja hyödyllinen koulutus.
Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)