LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät.

LAB-ammattikorkeakoulu on uusi työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, taide ja visuaalinen viestintä. Vahvuuksia ovat kiertotalous, design, innovaatiot sekä hyvinvointi.

LABilla on yli 8500 opiskelijaa ja se on Suomen kuudenneksi suurin ammattikorkeakoulu.

LAB tarjoaa täydennyskoulutusta seuraavilta aloilta:

• Sosiaali- ja terveysala
  • Liiketalouden ja matkailun ala
  • Muotoilui​nstituutti
  • Tekniikan ala

Täydennyskoulutuksen tavoitteena on yksilön, tiimin tai koko työyhteisön ammatillisen asiantuntijuuden ja osaamisen vahvistaminen sekä kehittäminen.

Erikoistumiskoulutus

LAB tarjoaa myös erikoistumiskoulutuksia, jotka edistävät ammatillista kehittymistä ja erikoistumista. Ne on suunnattu korkeakoulututkinnon suorittaneille tai vastaavan osaamisen saavuttaneille, jo työelämässä toimineille henkilöille. Erikoistumiskoulutus on opiskelijalle oiva mahdollisuus syventää asiantuntijuutta tai suunnata osaamista uudelleen.

Sosiaali- ja terveysala
Fysioterapia Kesto Hinta Paikka Alkaa
Kinetic Control: Flexibility for movement efficiency and movement health Alkaen 740 EUR + alv 24 % Lahti 4.5.2020
Kinetic Control: Myofascial trigger points for movement optimisation and pain including chinese therapy on "Jingjin" Alkaen 565 EUR + alv 24 % Lahti 8.5.2020
Lasten selkä ja rintaranka 2 op 2 päivää Alkaen 330 EUR + alv 24 % Lahti 26.3.2020
Urheilufysioterapiaan erikoistunut osaaja, 30 op Alkaen 2 650 EUR + alv 24 % Lahti 16.3.2020
Hoitotyö
Haavanhoidon ABC 2 päivää Alkaen 320 EUR + alv 24 % Lahti 17.3.2020
Hoitotason ensihoito 30 op Alkaen 2 800 EUR + alv 0 % Lappeenranta 5.3.2020
Kuntoutus
Spiraalistabilaatio – Spiral Stabilization® (SPS) 1AB 2 päivää Alkaen 330 EUR + alv 24 % Lahti 14.5.2020

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta LAB-ammattikorkeakoulu? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

LAB-ammattikorkeakoulu

Niemenkatu 73
15140 Lahti

www.lab.fi

Keskiarvo: 4,8

(5)
Paljon tärkeää ja asiantuntevaa tietoa kahden päivän aikana. Kiitos!
(5)
Kaipasin enemmän käytännön harjoituksia.
(5)
Oli erittäin hyvä ja hyödyllinen koulutus.
Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)