LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät.

LAB-ammattikorkeakoulu on uusi työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, taide ja visuaalinen viestintä. Vahvuuksia ovat kiertotalous, design, innovaatiot sekä hyvinvointi.

LABilla on yli 8500 opiskelijaa ja se on Suomen kuudenneksi suurin ammattikorkeakoulu.

LAB tarjoaa täydennyskoulutusta seuraavilta aloilta:

• Sosiaali- ja terveysala
  • Liiketalouden ja matkailun ala
  • Muotoilui​nstituutti
  • Tekniikan ala

Täydennyskoulutuksen tavoitteena on yksilön, tiimin tai koko työyhteisön ammatillisen asiantuntijuuden ja osaamisen vahvistaminen sekä kehittäminen.

Erikoistumiskoulutus

LAB tarjoaa myös erikoistumiskoulutuksia, jotka edistävät ammatillista kehittymistä ja erikoistumista. Ne on suunnattu korkeakoulututkinnon suorittaneille tai vastaavan osaamisen saavuttaneille, jo työelämässä toimineille henkilöille. Erikoistumiskoulutus on opiskelijalle oiva mahdollisuus syventää asiantuntijuutta tai suunnata osaamista uudelleen.

Kiinnostuitko LAB-ammattikorkeakoulun koulutuksista?

Lisätietoja LAB-ammattikorkeakoulun koulutuksista löydät alla olevasta koulutuslistauksesta. Voit kysyä lisätietoja suoraan kouluttajalta myös täyttämällä yhteydenottopyynnön.

Sosiaali- ja terveysala Kesto Hinta Paikka Alkaa
Sosiaali- ja terveysalan palvelujen kehittäjä -erikoistumiskoulutus, 30 op Alkaen 1 500 EUR + alv 0 % Verkossa 11.11.2021
Fysioterapia
Lapsen ja nuoren kipu 2 päivää Alkaen 310 EUR + alv 24 % Lahti 2.12.2021
Tule-asiantuntijakoulutus, 15 op 15 kuukautta Alkaen 2 700 EUR + alv 24 % Lappeenranta 25.11.2021
Hoitotyö
Akuuttihoitotyön erikoistumiskoulutus, 30 op 1 vuosi Alkaen 1 500 EUR + alv 0 % Lappeenranta 28.3.2022
Haavanhoidon ABC 2 päivää Alkaen 320 EUR + alv 24 % Lahti 8.11.2021
Hoitologistiikka osaaja, 15–20 op 6 kuukautta Alkaen 1 800 EUR + alv 24 % Verkossa 18.11.2021
Kardiologiseen hoitotyöhön erikoistunut osaaja, 30 op Alkaen 2 200 EUR + alv 24 % Lahti 24.3.2022
Muistisairaan itsemääräämisoikeus - Uudistuva asiantuntijuus 1 päivä Alkaen 124 EUR + alv 24 % Verkossa 4.11.2021
Muistisairaan käyttäytymisen muutokset - Uudistuva asiantuntijuus 1 päivä Alkaen 120 EUR + alv 24 % Verkossa 2.12.2021
Palliatiivisen hoidon asiantuntija -erikoistumiskoulutus, 30 op 15 kuukautta Alkaen 1 500 EUR + alv 0 % Lahti 22.3.2022

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta LAB-ammattikorkeakoulu? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

LAB-ammattikorkeakoulu

Niemenkatu 73
15140 Lahti

lab.fi

Keskiarvo: 4,3

Osallistuja
Opettajat olivat mukavia ja heihin sai hyvin yhteyden. Meillä oli kiva porukka ja kokonaisuudessaan koulutus oli kiinnostava ja hyödyllinen.
Osallistuja
Hyvää oli hyvä ryhmä, kivat opettajat, tosi hyvät luennoitsijat/luennot ja mukavaa, että toiveet luentojen suhteen otettiin huomioon.
Osallistuja
Luennoitsijat olivat hyviä. Digitaalisuutta terveydenhuollossa oltaisiin voitu käsitellä enemmänkin.
Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan LAB-ammattikorkeakoulu täytä seuraavat tiedot: