Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Hoitologistiikka osaaja, 15-20 op

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
6 kuukautta
1 900 EUR + alv 24 % (yht. 2 356 EUR)
17.11.2022
Haku päättyy: 23.10.2022
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
LAB-ammattikorkeakoulu

Hoitologistiikka osaaja, 15-20 op

Hoitologistiikka koulutus on uudistunut. Olemme kehittäneet tiiviimmän entistäkin työelämälähtöisemmän, ketterän kokonaan verkossa tapahtuvan koulutuksen. Koulutuksen punaisena lankana on jatkuvan kehittämisen ja oman hoitologistiikka substanssi- ja palveluosaamisen vahvistamisen hyödyntäen oppimistiimien valmennusta.

LAB-ammattikorkeakoulu on johtava hoitologistiikka-koulutuksen edelläkävijä. Olemme tehneet 2013 vuodesta asti koulutuksen kehittämisen yhteistyötä sairaanhoitopiirien ja logistiikka-alan yritysten kanssa. Tuemme organisaatioita aidosti askeleissa kohti uutta hoitologistiikan aikakautta. Tästä viimeisimpinä referensseinä Kainuun sote-alueen sekä HUS-Logistiikan koulutusyhteistyö.

Koulutuksen opintokokonaisuudet

Muutamia poimintoja opetussuunnitelmasta:

Hoitologistiikka asiantuntijuus 5 op

  • Verkostoyhteistyö ja itsensä johtaminen muuttuvassa sote-toimintaympäristössä

Hoitologistiikka lisäarvon tuottajana 5 op

  • Sisälogistiikan prosessit (esim. vastaanotto, hyllytys, keräily) ja kehittämisen työkalut
  • Potilasturvallisuus ja riskienhallinta hoitologistiikassa
  • Huoltovarmuus toimitusketjussa

Hoitologistiikan palveluratkaisut 5 op

  • Lean ja hoitologistiikkapalvelujen kehittäminen
  • Digitaaliset palveluratkaisut hoitologistiikan arjessa

Työharjoittelu 5 op

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Lähiopetus tapahtuu verkon välityksellä (Zoom). Oppimisympäristönä on Moodle.

Osallistujalta edellytetään mahdollisuutta osallistua itsenäiseen ja verkkovälitteiseen opetukseen. Tietokone sekä kuulokemikrofonit ovat välttämättömät.

Opiskelu sisältää reaaliaikaisia verkkotapaamisia, itsenäistä ja tiimeissä tapahtuvaa vuorovaikutteista verkkotyöskentelyä sekä ohjattua valmennusta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hoitologistiikka osaaja, 15-20 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Sinulle, joka haluat osaamista terveydenhuollon sisälogistiikan työtehtäviin ja haluat olla tärkeänä linkkinä hoitoprosessien ja logistiikan yhteistyön kehittämisessä.

Olet peruskoulutukseltasi esim. laitoshuoltaja, välinehuoltaja, varastonhoitaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja tai fysioterapeutti.

Aikataulu

17.11.2022
14.12.2022  
11.1.2023   
31.1.2023   
16.2.2023   
16.3.2023   
19.4.2023   
16.5.2023 

Lähipäivät toteutetaan verkossa klo 9.00 - 15.45

Kouluttaja

Ullamari Tuominen, KTM
Ullamari 
on toiminut logistiikan lehtorina yli 20 vuotta. Hoitologistiikkakoulutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa Ullamari on ollut sisälogistiikan asiantuntijana kaikissa toteutuksissa. Opiskelijalähtöinen ja kannustava ote ovat hänen vahvuuksiaan.  Kotimaisen ja kansainvälisen hanketyöskentely on mahdollistanut koulutuksen jatkuvan kehittämisen mm. automaation, digitalisaation ja työturvallisuuden osalta. Hänen asiantuntijaosaamisensa on keskittynyt hoitologistiikan prosessien kehittämiseen ja kehittämisen työkaluihin.

Kati Jaakkola, Insinööri YAMK
Kati 
on toimitusketjujen ja hankinnan asiantuntija. Kati on toiminut teollisuudessa ja sairaalassa moninaisien toimitusketjun tehtävien parissa. Kati on ollut hoitologistikkojen esihenkilönä ja mukana kehittämässä hoitologistiikan ja toimitusketjujen yhteistyötä sairaalan eri osastojen kanssa. Syksystä 2020 lähtien Kati on toiminut logistiikan lehtorina LABissa.

Maria Tuominen, TtM
Maria 
on toiminut hoitotyön lehtorina yli 20 vuotta. Sitä ennen hän on työskennellyt leikkaus- ja anestesiasairaanhoitajana. Hänen asiantuntijaosaamisensa on keskittynyt perioperatiiviseen toimintaympäristöön, potilasturvallisuuteen ja infektioiden torjuntaan. Maria on toiminut kouluttajana hoitologistiikka koulutuksen kaikissa toteutuksissa ja osallistunut koulutuksen kehittämiseen. Hän on erittäin kokenut kouluttaja, jonka lähestymistapa on opiskelijalähtöinen, ja hänen vahvuuksiaan ovat rakentava yhteistyö ja laaja ymmärrys sote -alan kehittämisestä.

Kustannukset

1900 € + alv 24 % (2356 € sis.alv) Harjoittelun hinta 350 € + alv.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hoitologistiikka osaaja, 15-20 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on uusi työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, taide ja...


Lue lisää kouluttajasta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
lab.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 55 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hoitologistiikka osaaja, 15-20 op täytä seuraavat tiedot: