🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Käden ja ranteen toiminta ja tutkiminen sekä terapeuttinen hoito yleisimmissä TULE-ongelmissa

LAB-ammattikorkeakoulu, paikassa Lahti
Kesto
2 päivää
Hinta
380 EUR + alv 24 % (yht. 471,20 EUR)
Seuraava toteutus
7 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 22.9.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
2 päivää
Hinta
380 EUR + alv 24 % (yht. 471,20 EUR)
Seuraava toteutus
7 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 22.9.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
alkaen 380 EUR + alv 24 % / osallistuja

Käden ja ranteen toiminta ja tutkiminen sekä terapeuttinen hoito yleisimmissä TULE-ongelmissa

LAB-ammattikorkeakoulu

Toimintojen monipuolisuus tekee ihmisen kädestä poikkeuksellisen rakenteen. Hyvin toimivalle kädelle on tyypillistä suuri liikkuvuus, kyky säädellä voimankäyttöä  tilanteeseen sopivalla tavalla sekä hallitut toiminnot käden eri osien välillä. Hyvin toimiva käsi tuo ulottuvuutta ja tarkkuutta toimintoihimme sekä toimii voimansiirtoalueena proksimaalisen yläraajan ja ympäristön välillä. Normaalia ja sujuvaa käyttöä tukee lisäksi käden hyvin kehittynyt tuntoaisti, mikä perustuu tiheään paikalliseen hermotukseen ja laajoihin vastinalueisiin keskushermostossa. Käden alueen ongelmien ja vaivojen tutkiminen, toiminnallinen arviointi ja yksilölliseen tarpeeseen pohjautuva hoito vaatiikiin siten käden alueen toiminnallisen anatomian ymmärrystä.

Kurssilla

  • tarkastellaan käden anatomisia ja toiminnallisia ominaispiirteitä, joiden ymmärtäminen auttaa käsipotilaan toiminnallisen arvion toteutusta sekä kuntouttavan hoidon suunnittelua ja toteutusta. 
  • käydään läpi yleisimpiä käden alueen vammoja ja vaivoja (mm. radiusmurtumat ja muut yleiset murtumat, yleisimmäat nivelsidevammat, käden rasitussairaudet, distaaliset hermopinteet) ja niiden kuntouttavan hoidon linjauksia kliiniseen kokemukseen ja kirjallisuuteen pohjautuen.
  • eitarjota valmiita protokollia eri ongelmien hoitoon vaan ennemminkin pyritään tarjoamaan tietoa ja näkökulmia yksilöllisen ongelmanratkaisun ja kuntouttavan hoidon suunnitteluun, samalla kriittisesti tarkastellen spesifien hoitotoimien tarpeellisuutta / tuomaa lisähyötyä geneerisiin hoitotoimiin verrattuna. 

Koulutuksen jälkeen

  • sinulla on peruskoulutuksen tarjoamia tietotaitoja paremmat valmiudet arvioida käsipotilaan ongelmia sekä suunnitella kuntouttavat toimet niin yksilöllisen tarpeen ja vaatimustason mukaisesti kuin saatavilla olevaan tieteelliseen näyttöön tukeutuen. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

7 lokakuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Lahti
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 22.9.2024

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti käsipotilaita (tule-ongelmat sekä perifeeriset hermo-ongelmat) hoitaville fysio- ja toimintaterapeuteille.

Koulutuspaikka

LAB-ammattikorkeakoulu, Mukkulankatu 19

Kouluttaja

Saara Raatikainen, ftAMK, TtM

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 380 € + alv 24 % (471,20 € sis. alv 24 %).

Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen ensimmäistä lähiopiskelupäivää. Lasku lähetetään ilmoittautumislomakkeessa mainitulle henkilölle tai organisaatiolle. Maksuaika on 14 päivää netto.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Käden ja ranteen toiminta ja tutkiminen sekä terapeuttinen hoito yleisimmissä TULE-ongelmissa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
LAB-ammattikorkeakoulu
Yliopistonkatu 36
Lappeenranta

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, jonka vahvuuksia ovat kiertotalous, design, innovaatiot sekä hyvinvointi. LAB toimii Lahdessa, Lappeenrannassa sekä verkossa ja tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala tekniikka liiketalous hotelli-, ravintola- ja matkailuala muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä LABilla on...

Lue lisää kouluttajasta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu