Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta LAB-ammattikorkeakoulu

Keskiarvo: 4,3

Perustuu 55 arviointiin

Osallistuja
Opettajat olivat mukavia ja heihin sai hyvin yhteyden. Meillä oli kiva porukka ja kokonaisuudessaan koulutus oli kiinnostava ja hyödyllinen.
Osallistuja
Hyvää oli hyvä ryhmä, kivat opettajat, tosi hyvät luennoitsijat/luennot ja mukavaa, että toiveet luentojen suhteen otettiin huomioon.
Osallistuja
Luennoitsijat olivat hyviä. Digitaalisuutta terveydenhuollossa oltaisiin voitu käsitellä enemmänkin.
Osallistuja
Luennoitsijat olivat loistavia suurimmaksi osaksi.
Osallistuja
Lähiopetus olisi ollut aivan täydellistä, mutta hyvin saatiin kaikki mielestäni hoidettua. Vaikea nyt keksiä kehittämisehdotuksia, kun tämä tilanne on kaikin puolin haastava.
Osallistuja
Kiitos monipuolisesta koulutuksesta. Asiantuntijaluennot olivat hyviä. Joidenkin tehtävien ohjeistus oli epätarkkaa ja jotkut linkit eivät auenneet mutta kokonaisuus oli erinomainen.
Osallistuja
Koen, että luennoitsijat olivat hyviä ja oppiminen antoisaa. Ryhmämme ja ryhmähenkemme koin myös hyväksi ja avoimeksi. Ohjaavat opettajat olivat tilanteen tasalla ja helposti lähestyttäviä. Kiitokset koulutuksesta!
Osallistuja
Asiantuntijoiden luennot olivat parhaita ja oli erittäin hyvää, että sai lopuksi vielä kysyä kysymyksiä asiantuntijoilta. Se oli aivan huippua! Ja vieläpä, että niitä asiantuntijoita on saatu niin monta esittelemään tietojaan.
Osallistuja
Oppi paljon uutta ja asiat selkeytyivät. Kiitos paljon! Ja kiitos paljon tuesta, johdatuksesta ja motivoimisesta! Sitä juuri tarvitaan, kun usko omaan työhön välillä hiipuu tai on välillä hukassa. Täytyy ehdottomasti mainostaa kurssia seuraavillekin.
Osallistuja
Koulutuksen myötä pääsin kokonaan uuteen työpaikkaan haavavastaavaksi.
Osallistuja
Hoitologistiikan opintokokonaisuus oli mielestäni pedagogisesti todella korkeatasoinen ja opettajat taitavia ja innostavia. Tehtävät oli hyvin mietitty tukemaan oppimistavoitteita. Opinnot oli helppo suorittaa työn ohessa.
Osallistuja
Opettajat ja opetus oli hyvää ja innostavaa. Kokonaisuudet ja sisällöt olivat hyviä ja antoivat työkaluja työelämään.
Osallistuja
Koulutus oli mielenkiintoinen ja varmasti tulee hyötyä työelämässä. Lähipäiviä olisi voinut olla enemmänkin, välillä pää oli pyörällä "tietoähkystä" minkä päivän aikana sai. Kokonaisuutena erittäin hyvä.
Osallistuja
Mukavan lyhyt, tiivistetty paketti. Puoli vuotta meni nopeasti.
Osallistuja
Jatkossa aloitukseen käytännön ohjausta ohjelmien käytössä (atk). Opettaja ja opetuskokonaisuudet ja niiden sisällöt olivat hyviä.
Osallistuja
Tehtävät olivat mielekkäitä ja antoi ajateltavaa.
Osallistuja
Iso kiitos asiantunteville ja kannustaville opettajille. Kehittämistyössä pidin ohjaajien selkeästä ja tarkasta palautteesta ja korjausehdotuksista. Kiitos :)
Osallistuja
Osallistuja
Erityiskiitos kärsivällisestä ohjaamisesta sekä vinkeistä tulevia koitoksia varten. On ollut ilo oppia, kouluttajalla on valloittava ja motivoiva opetus-/ohjaustyyli!
Osallistuja
Hyvää oli monipuolinen ja mielenkiintoinen sisältö.
Osallistuja
Koulutuksen tehtävät tukivat oppimistani, huomasin sen viimeistään tenttiin lukiessa, että esseitä tehdessä asioita oli jäänyt paljon muistiin.
Osallistuja
Hyvin suunniteltu rakenne ja selkeä OPS. Lasten osuutta enemmän.
Osallistuja
Koulutuksen myötä työtehtäväni tulevat muuttumaan / laajentumaan.
Osallistuja
Työtehtävät muuttuu kun alan itsenäisesti pitämän uroterapeutin vastaanottoa.
Osallistuja
Olen koulutuksen ansiosta saanut urologisen hoitotyön vastuualueekseni ja teen siihen liittyen monenlaisia työtehtäviä.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.