Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työterveyshuoltoon pätevöittävä koulutus terveydenhoitajille ja fysioterapeuteille, 15 op

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
7 kuukautta
3 500 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 3 500 EUR)
29.9.2022
Haku päättyy: 31.8.2022
   
Hybriditoteutus
Lahti
Koulutus
LAB-ammattikorkeakoulu

Työterveyshuoltoon pätevöittävä koulutus terveydenhoitajille ja fysioterapeuteille, 15 op

Osaajaksi työterveyshuoltoon!

Nykypäivän työelämää värittää jatkuva muutos. Väestö ikääntyy ja huoltosuhde heikkenee. Työterveyshuolto on merkittävässä roolissa työikäisten työkyvyn tukemisessa ja työurien pidentämisessä. Yhteiskunnassamme tarvitaan moniammatillista ja vahvaa työterveyshuollon osaamista ja työkykyjohtamisen kumppanuutta vastaaman työelämän muuttuviin tarpeisiin. Työterveyshuoltoon pätevöittävän koulutuksen myötä saat hyvät valmiudet työskennellä työterveyshuollossa moniammatillisen tiimin jäsenenä ja työterveyshuollon osaajana.

Tavoite

Koulutus antaa pätevyyden toimia työterveyshuoltolain (1383/2001) ja sen nojalla annetun valtioneuvoston asetuksen (708/2013) määrittelemänä työterveyshuollon ammattihenkilönä (terveydenhoitajan tai fysioterapeutin pohjakoulutus).

Toteutustapa ja oppimismenetelmät

Opinnot toteutetaan yhteistyössä valtakunnallisen ammattikorkeakouluverkoston kanssa.

Koulutus sisältää  2 lähitapaamista,  12 interaktiivista verkko-opiskelupäivää sekä itsenäistä opiskelua.

Sisältö

Hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaiset osaamiskokonaisuudet

  • Työterveyshuollon toimintaympäristö- ja työelämäosaaminen
  • Työn terveysvaarojen ja kuormitustekijöiden sekä työpaikan voimavarojen tunnistamis- ja arviointiosaaminen
  • Terveyden ja työ- ja toimintakyvyn ylläpitämisen ja edistämisen osaaminen
  • Työterveystoiminnan arviointi- ja kehittämisosaaminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työterveyshuoltoon pätevöittävä koulutus terveydenhoitajille ja fysioterapeuteille, 15 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutukseen voivat ilmoittautua laillistetut terveydenhoitajat ja fysioterapeutit.

Koulutus soveltuu työterveyshuollossa jo työskenteleville sekä niille, jotka vasta suunnittelevat työuraa työterveyshuollon toimintaympäristöön.

Tutkinto / todistus

Työterveyshuoltoon pätevöittävä koulutus

Aikataulu

2022: 29. - 30.9., 3. - 4.11. ja 1. - 2.12.

2023: 19. - 20.1., 16. - 17.2., 16. - 17.3. ja 13. - 14.4.

Koulutuspäivien aikataulu klo 9.00 - 16.00.

29.9.2022 ja 14.4.2023 koulutuspäivät kampuksella, muut koulutuspäivät verkossa.

Kouluttaja

Päivi Kousa on koulutukseltaan terveydenhoitaja YAMK, ammatillinen opettaja ja työterveyshoitaja. Työn ohessa hän opiskelee sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallintaa. Hänellä on noin 15 vuoden työkokemus työterveyshuollosta eri tehtävistä (työterveyshoitaja, vastaava työterveyshoitaja, sisäinen auditoija, laatupäällikkö). Hän on tuntiopettaja, jonka vastuulla on työterveyshuollon opetus työterveyshuoltoon pätevöittävässä koulutuksessa ja terveydenhoitajan AMK-tutkinnon koulutuksessa. Hänellä on myös koordinaatiovastuu YAMK-tutkintojen syventävissä työterveyshuoltoon liittyvissä opinnoissa. Lisäksi hän on mukana LABin TKI-toiminnassa.

Sari Soutukorva on koulutukseltaan terveystieteiden maisteri (terveyskasvatus), ammatillinen opettaja ja työfysioterapeutti. Hän on opiskellut myös psykologiaa ja henkilöstöjohtamista. Aiemmin hän on työskennellyt tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian, työfysioterapian, terveysliikuntaryhmien ja esihenkilötehtävien parissa yksityisellä sektorilla. Sari toimii fysioterapian lehtorina, jonka työnkuvaan kuuluu opetustehtävien lisäksi työhyvinvointiin ja terveyden edistämiseen liittyviä hanketehtäviä.

Henni Hyytiä-Ilmonen on koulutukseltaan työterveyshuollon erikoislääkäri. Hän on opiskellut lisäksi johtamista ja on kiinnostunut työkyvystä myös yhteiskunnallisena ilmiönä. Työterveyslääkärin ja vastaavan lääkärin työn lisäksi Henni toimii asiantuntijana Päijät-Hämeessä työkykyhankkeessa. Henni on vieraileva kouluttaja, joka tuo vahvaa työterveyslääkärin osaamista työpaikkaselvitys- ja työkyvyn arviointiprosesseihin koulutuksen aikana.

Koulutuksen aikana hyödynnetään myös monipuolisesti ja moniammatillisesti ulkopuolisia asiantuntijoita, joilla on vahva työterveyshuollon osaaminen.

Kustannukset

3500 €, alv 0%

Koulutus voidaan maksaa kuudessa erässä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työterveyshuoltoon pätevöittävä koulutus terveydenhoitajille ja fysioterapeuteille, 15 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on uusi työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, taide ja...


Lue lisää kouluttajasta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
lab.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 55 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työterveyshuoltoon pätevöittävä koulutus terveydenhoitajille ja fysioterapeuteille, 15 op täytä seuraavat tiedot: