Unettomuuden arvioinnin ja hoidon käytäntö työterveyshuollossa

Työterveyslaitos, paikassa Helsinki
Kesto
2 päivää
Hinta
750 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
21 marraskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2 päivää
Hinta
750 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
21 marraskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
alkaen 750 EUR + alv 24 % / osallistuja

Unettomuuden arvioinnin ja hoidon käytäntö työterveyshuollossa

Koulutus tarjoaa työterveyshuollossa ja muilla terveydenhuollon sektoreilla toimiville ammattilaisille käytännön työkaluja unettomuuden arvioimiseksi ja hoitamiseksi. Koulutuksessa perehdytään unettomuuden Käypä hoito -suosituksen mukaisiin kognitiivisen käyttäytymisterapian (kognitiivis-behavioraalisiin) menetelmiin (CBT-I).

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käydään läpi unettomuuden CBT-I-hoidon perusteet ja lähtökohdat sekä käydään läpi ja harjoitellaan unettomuuden hoitoon liittyvä unen huollon ohjaus, käyttäytymisterapeuttiset menetelmät ja kognitiivisia menetelmiä.

Koulutus sisältää myös psykoedukaation, rentoutumisharjoittelun sekä unilääkevähennyksen perusteet ja unettomuuden hoidon erityispiirteet vuorotyöntekijöillä. Koulutus sisältää luentoja sekä vuorovaikutteisia ryhmä- ja pariharjoituksia.
Koulutukseen liittyy etukäteistehtävä ja hintaan kuuluu Työterveyslaitoksen julkaisema Työikäisten unettomuuden hoito -kirja.

Koulutuksen jälkeen voi erillisellä korvauksella osallistua etäyhteydellä järjestettävään ryhmämuotoiseen työnohjaukseen (4 x 1,5-2 tuntia) edellyttäen, että ryhmään ilmoittautuu riittävästi osallistujia. Työnohjaus täyttää SUS:n edistyneen tason unettomuusterapeutti-pätevyyden työnohjausvaatimukset.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

21 marraskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu työterveyshuollossa ja muilla terveydenhuollon sektoreilla toimiville hoitajille, psykologeille, psykoterapeuteille ja lääkäreille sekä muille terveydenhuollon ammattilaisille.

Koulutuspaikka

Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41b
00250
Helsinki

Kustannukset

750,00 EUR + alv 24%
Hinta sisältää opetuksen, sähköisen koulutusmateriaalin ja
Työikäisen unettomuuden hoito -kirjan.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Unettomuuden arvioinnin ja hoidon käytäntö työterveyshuollossa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...

Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu