Työterveyslääkärinä palo- ja pelastusalalla -webinaarisarja

Työterveyslaitos, Verkossa
Kesto
12 tuntia
Koulutuskieli
suomi
Kesto
12 tuntia
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Työterveyslääkärinä palo- ja pelastusalalla -webinaarisarja

Webinaarisarja vahvistaa osaamista palo- ja pelastusalan työterveyshuollon kokonaisuudesta. Koulutus on osallistava ja tarjoaa mahdollisuuksia löytää yhdessä hyviä ja yhtenäisiä työterveyden käytäntöjä. Koulutus koostuu neljästä erillisestä webinaarista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työterveyslääkärinä palo- ja pelastusalalla -webinaarisarja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Koulutuksen sisältö

Koulutuskokonaisuus koostuu neljästä erillisestä webinaariosiosta:* Webinaari I: Työpaikkaselvitysprosessit 12.12.2023 klo 13-16* Webinaari II: Työterveysseuranta 13.2.2024 klo 13-16* Webinaari III: Työkyvyn haasteet ja tuki 12.3.2024 klo 13-16* Webinaari IV: Sopimusasiat ja muut näkökulmat 14.5.2024 klo 13-16Kutakin osiota edeltävästi osallistujat saavat täytettäväkseen sähköisen kyselyn webinaarin teemaan liittyvistä kysymyksistä. Vastauksia hyödynnetään koulutuksen sisällön rakentamisessa, joten huolellinen kyselyyn vastaaminen on erityisen tärkeää. Osioiden alustuksissa ja keskusteluissa on mukana eri erikoisalojen asiantuntijoita. Koulutuksessa hyödynnetään verkko-oppimisympäristöä ja se on käytössä 31.5.2024 asti.

Kohderyhmä

Koulutussarja on tarkoitettu palo- ja pelastusalan asiakkuuksia hoitaville työterveyslääkäreille.

Kustannukset

620,00 EUR

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työterveyslääkärinä palo- ja pelastusalalla -webinaarisarja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...

Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu