FireFit I - Pelastajien fyysisen toimintakyvyn testaaminen ja FireFit-ohjelman käyttö

Työterveyslaitos, paikassa Helsinki
Kesto
3 päivää
Hinta
990 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
8 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
3 päivää
Hinta
990 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
8 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
alkaen 990 EUR + alv 24 % / osallistuja

FireFit I - Pelastajien fyysisen toimintakyvyn testaaminen ja FireFit-ohjelman käyttö

Palo- ja pelastusalan työ on fyysisesti ja henkisesti vaativaa. FireFit on järjestelmä, joka on kehitetty Työterveyslaitoksen asiantuntijoiden johdolla palo- ja pelastusalan henkilöstön fyysisen toimintakyvyn arvioimiseksi, seuraamiseksi sekä palautteenantoa varten. Tule tutustumaan järjestelmään ja oppimaan fyysisen toimintakyvyn arvioinnista!

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käydään läpi pelastajien fyysisen toimintakyvyn testaamisen perusteet ja FireFit-ohjelmiston perusta ja toiminta. Koulutuksessa korostetaan koko testausprosessia pelastuslaitosten ja heidän työterveyshuoltojensa yhteisenä toimintana. Koulutus sisältää ennakkolukemista ja alkutason kartoituksen verkossa ennen koulutusta sekä käytännönharjoituksia, ryhmätyöskentelyä ja luentoja.Ensimmäisenä koulutuspäivänä perehdytään pelastustyön fyysisiin vaatimuksiin ja FireFit-järjestelmän lihaskuntotesteihin, palautteen antoon ja harjoittelun yleisperiaatteisiin.Toisena koulutuspäivänä siirrytään aerobiseen suorituskykyyn, sen testaamiseen sekä kestävyysliikunnan annostelun perusteisiin ja liikuntasuosituksiin.Kolmantena päivänä tarkastellaan muun muassa polkupyöräergometritestin tekemistä FireFit-ohjelman avulla, tulosten tulkintaa ja harjoitteluohjeiden antamista sekä päivitetyn savusukellusta simuloivan radan suorittamista, työterveyshuollon ja henkilöstöhallinnon roolia testaustoiminnassa sekä pelastajan terveyttä.Koulutukseen liittyy ennakkotehtäviä. Lähipäivät koostuvat luennoista, ryhmätöistä, käytännön harjoituksista ja demonstraatioista.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

8 lokakuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu pelastusalan henkilöstön fyysisen toimintakyvyn testaamisesta vastaaville henkilöille sekä työterveyshuoltojen ja henkilöstöhallinnon edustajille.

Koulutuspaikka

Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41 b
00250
Helsinki

Kustannukset

990,00 EUR + alv 24%
Viimeiseen, kolmanteen koulutuspäivään voi osallistua erikseen (290 eur/hlö) esim. työterveyshuollon ja henkilöstöhallinnon edustajat.

Osallistumismaksu sisältää opetuksen, materiaalin ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta FireFit I - Pelastajien fyysisen toimintakyvyn testaaminen ja FireFit-ohjelman käyttö? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...

Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu