Vaikuttavuutta ja virtaa laatutyöhön - Verkkokoulutusta varhaiskasvatuksen henkilökunnalle

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE
Yhteenveto
Yksi koulutus vastaa yhtä täydennyskoulutuspäivää (7 h)
Tilauksen mukaisesti
   
Tilauskoulutus
Verkossa
Koulutus

Vaikuttavuutta ja virtaa laatutyöhön - Verkkokoulutusta varhaiskasvatuksen henkilökunnalle

Kou­lu­tus­sar­jan toteutus

Koulutuksissa vahvistetaan varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden soveltamista ja teoreettista osaamista sekä luodaan kiinteä yhteys käytännön työhön.

Kukin koulutus toteutuu verkkokoulutuksena Canvas-oppimisalustalla. Jokainen koulutustuote on itsenäinen kokonaisuus, jossa yhdistyy teoreettinen ja käytännöllinen osuus. Koulutukset ovat verkkototeutuksia, joissa on valmiina materiaalit ja videot hyödynnettävissä ajasta ja paikasta riippumatta tai erilaisissa tilaisuuksissa. Koulutukset eivät sisällä kouluttajan osallistumista.Koulutuksen voi suorittaa itsenäisesti yksilöllisesti, ryhmänä tai varhaiskasvatusyhteisönä.

Koulutuspäivät soveltuvat hyvin myös kunnan ja yrityksen koko varhaiskasvatushenkilöstön täydennyskoulutukseen. Yksittäisistä koulutuspäivistä voi koota pidempi koulutusjatkumo (2–4 päivää). Koulutuksia voi suunnata eri henkilöstöryhmille siten, että oppimisessa painottuu perustehtävän edellyttämä osaaminen. Koulutuspäivän alkuun ja loppuun on mahdollista erikseen tilattuna räätälöidä Laurean kouluttajan online-orientaatio ja yhteenveto.

Kunkin koulutuksen verkko-oppimisympäristö on henkilöstön käytössä 30 vuorokautta tilauksen alkamisesta lukien.

Koulutusten kuvaukset löytyvät nettisivuiltamme.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vaikuttavuutta ja virtaa laatutyöhön - Verkkokoulutusta varhaiskasvatuksen henkilökunnalle, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kunnallisten ja yksityisten varhaiskasvatuspalveluiden päiväkotien johtajat, varajohtajat ja varhaiskasvatuksen opettajat, sosionomit, lastenhoitajat ja perhepäivähoitajat. Kohderyhmät on kuvattu koulutustuotteittain.

Aikataulu

Tilauksen mukaisesti

Koulutuspaikka

Verkkokoulutus Laurea-ammattikorkeakoulun Canvas-ympäristössä

Kustannukset

Toteutetaan tilauskoulutuksena. Hinta riippuu osallistujien määrästä.

Tutustu hinnoitteluun nettisivuillamme.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vaikuttavuutta ja virtaa laatutyöhön - Verkkokoulutusta varhaiskasvatuksen henkilökunnalle? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Laurea EduGATE – kohti osaavampaa tulevaisuutta

Haluatko työelämän ammattilaiseksi? Laurea EduGATE tarjoaa Laurea-ammattikorkeakoulun täydennyskoulutuksia. Työelämälähtöinen koulutustarjonta on monipuolista ja räätälöitävissä organisaatioiden tarpeisiin. Kouluttajina toimivat kunkin koulutusalan asiantuntijat ja tilat mahdollistavat monimuotoisen koulutustoiminnan. Laurea EduGATE on kumppanisi innovatiivisella matkalla, jolla kehität itsestäsi ja organisaatiostasi tulevaisuuden menestyjän.  Laurea...


Lue lisää kouluttajasta Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vaikuttavuutta ja virtaa laatutyöhön - Verkkokoulutusta varhaiskasvatuksen henkilökunnalle täytä seuraavat tiedot: