Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Koronavirus vaikuttaa monen koulutussuunnitelmiin. Katso etäkoulutukset täältä ja osallistu kyselyymme: COVID-19 ja täydennyskoulutus

Suomen kielenhuollon intensiivikoulutus

Marckwort Koulutusyhtiöt
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus
Suomen kielenhuollon intensiivikoulutus

Suomen kielenhuollon intensiivikoulutus

Tehtävä kuin tehtävä, ammatti kuin ammatti – lähes kaikissa niissä tuotetaan erilaisia tekstejä: sähköpostiviestejä, raportteja, uutisia, arvosteluja, tuoteselostuksia, mainoksia tai tviittejä.

Tapasi kirjoittaa antaa sinusta ja organisaatiostasi kuvan ulospäin. Sanomasi uskottavuuteen vaikuttaa miten se on kirjoitettu.

Marckwortin kielenhuollon koulutus on napakka yhden tai kahden päivän paketti.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käydään läpi suomen kielen asiatyylin ominaisuuksia ja päivitetään tietoa kielenhuollon peruskysymyksistä, esimerkiksi:

 • Tekstin tyyli:
  • asiatyylin ominaisuudet
  • tekstin sävy
  • muotisanat ja uudissanat
  • vieraan kielen vaikutus
  • ammattitermit jne.
 • Oikeinkirjoitus:
  • välimerkit
  • yhdyssanat
  • numeroilmaisut
  • lyhenteet
  • vierassanat ja niiden taivutus, jne
 • Lauserakenne
  • pronominit
  • lauseenvastikkeiden käyttö jne

Kielenhuollon kouluttaja räätälöi ja täsmentää koulutuksen lopullisen sisällön osallistujien tarpeiden, alan ja työtehtävien perusteella. Käsiteltäviä aiheita havainnollistetaan mm. osallistujille relevanttien tekstien avulla.

On suositeltavaa, että osallistujat myös toimittaisivat työssään laatimiaan tekstejä kouluttajalle ennen koulutuksen alkua. Näin varmistetaan, että koulutus vastaa juuri kyseisen ryhmän tarpeisiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Suomen kielenhuollon intensiivikoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kaikki, jotka työssään kirjoittavat erilaisia tekstejä kuten uutisia, raportteja, artikkeleita, arvosteluja, tuoteselostuksia, mainoksia tai tviittejä. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka puhuvat suomea äidinkielenään tai joiden kielitaito on lähes vastaavalla tasolla.

Koulutuspaikka

Asiakkaan tilat tai Marckwortin tilat osoitteessa Keilaranta 17 C, 02150 Espoo.

Kouluttaja

Marckwortin suomen kielen asiantuntijakouluttaja.

Marckwortin kielikoulutus

Marckwortin kielikoulutus on tunnettu opetuksen korkeasta tasosta, monipuolisuudesta sekä innostavista ja ammattitaitoisista kouluttajista. Kielikoulutus auttaa yritysten henkilöstöä käyttämään sujuvasti vieraita kieliä muun muassa seuraavilla aloilla: pankki, rahoitus, vakuutus, eläke, teollisuus, IT, mainos- ja markkinointi, viestintä sekä julkiset virastot ja laitokset.

Kielikoulutus räätälöidään asiakasyrityksen ja osallistujien tarpeiden, tason ja tavoitteiden mukaan. Kielikoulutuksen tavoitteena on uusien taitojen ottaminen käyttöön työssä tai muissa halutuissa käytännön tilanteissa. Koulutusten pituus ja opetusmenetelmät vaihtelevat tavoitteiden mukaan. Kielikoulutus voi kestää esimerkiksi yhden päivän tai useita kuukausia.

Kustannukset

Ota yhteyttä

Marckwort Koulutusyhtiöt

Marckwort

Marckwort Oy – Yrityksesi paras koulutuskumppani

Marckwortin asiantuntijoiden avulla parannat vuorovaikutusta yrityksesi sisällä ja asiakkaittesi kanssa, toteutat koulutukset jotka vastaavat nykypäivän vaatimuksia ja löydät ratkaisuja monikielisen viestinnän haasteisiin. Marckwortin laaja kokemus, monipuolinen osaaminen ja vuorovaikutukselliset koulutusmenetelmät auttavat yritystäsi menestymään.  Koulutustemme ja tutkimuspalveluidemme avulla tehostat henkilökuntasi vuorovaikutusta...


Lue lisää kouluttajasta Marckwort Koulutusyhtiöt ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Marckwort Koulutusyhtiöt

Keilaranta 17 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.marckwort.fi Linkki kotisivulle


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 100 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Suomen kielenhuollon intensiivikoulutus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kieliavaimen koulutukset verkossa

Kieli- ja kommunikaatiokoulutusta yrityksille ja yksityisille – nyt kaikki koulutukset saatavina myös verkossa. Tutustu vaihtoehtoihin!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: