🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Kielenhuolto (Suomi)

KieliEttan, Verkossa (+1 sijaintia)
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus, Etätoteutus
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus, Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kielenhuolto (Suomi)

Suomen kielen kielenhuolto / KieliEttan

Kirjallinen viestintä sujuvaksi ja vaikuttavaksi

Kielenhuolto on tärkeää kaikille paljon kirjoittaville. Huoliteltu kieli viestii ammattimaisuudesta ja asiantuntijuudesta, joten jokaisen työssään viestivän on syytä huolehtia laadukkaasta suomen kielisestä ilmaisusta. Kielenhuollon koulutuksessa hiot ilmaisuasi ja perehdyt oikeakielisyyteen sekä oikeinkirjoitukseen.

Hallitse kirjallinen viestintä ja hyödynnä taitoa työssäsi

Työpäivän kiireessä sortuu helposti kankean tai hiomattoman tekstin tuottamiseen. Tällöin riskinä on, että varsinainen asia hukkuu kapulakieleen. Hiomattomalla tekstillä voi myös antaa huonon vaikutelman esimerkiksi potentiaaliselle asiakkaalle. Näihin tilanteisiin saat apua kielenhuollon koulutuksesta. Koulutuksessa keskitytään osallistujan tarpeiden mukaan määriteltäviin kirjallisen viestinnän sekä kielen- ja tekstinhuollon alueisiin.

Asiaan panostamalla ja perehtymällä on mahdollista saada oivalluksia omista viestintäkäytännöistä ja hyödyntää niitä viestijänä kehittymiseen!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kielenhuolto (Suomi), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Sopimuksen mukaan

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutus sopii henkilöille, jotka kommunikoivat työssään paljon suomeksi, kirjoittavat runsaasti erilaisia tekstejä ja kaipaavat tarkennusta kielenhuollollisiin asioihin. Esimerkiksi virkamiehet, jotka kirjoittavat työssään selkokieltä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kielenhuolto (Suomi)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
KieliEttan
Pohjoisranta 4 a 97
00170 Helsinki

KieliEttan – Ammattimaista kielipalvelua vuodesta 2004

Ab KieliEttan Oy on vuonna 2004 perustettu valmennusyritys, jonka asiakkaita ovat yritykset ja julkishallinto. KieliEttan on tunnettu joustavasta ja nopeasta palvelusta sekä loistavista työntekijöistään. Kieliettanilla on 80 kouluttajaa, joilla on laajasti kokemusta eri toimialoilta. Koulutuksia toteutetaan ympäri Suomea. Yritysmaailmassa on...

Lue lisää kouluttajasta KieliEttan ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu