Vakuuttava kirjoittaminen ja suomen kielenhuollon koulutus

Marckwort Koulutusyhtiöt, Useita paikkakuntia
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Vakuuttava kirjoittaminen ja suomen kielenhuollon koulutus

Vakuuttava kirjoittaminen ja suomen kielenhuollon koulutus

Tehtävä kuin tehtävä, ammatti kuin ammatti – lähes kaikissa niissä tuotetaan erilaisia tekstejä: sähköpostiviestejä, raportteja, uutisia, arvosteluja, tuoteselostuksia, mainoksia tai tviittejä.

Koulutus räätälöidään vastaamaan kunkin ryhmän, esimerkiksi assistenttien ja sihteereiden, asiakaspalvelijoiden tai teknisen kirjoittajien viestintätarpeisiin.

Marckwortin työelämän kirjoittamisen ja kielenhuollon koulutus on napakka yhden tai kahden päivän paketti, joka on tarkoitettu henkilöille, joiden suomen kielen taidot ovat natiivitasolla.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käydään läpi tekstin suunnittelemiseen ja kirjoittamiseen sekä kielenhuoltoon liittyviä aiheta, esimerkiksi:

  • vastaanottajan huomioiminen
  • tekstilajin vaikutus tekstin rakenteeseen, ulkoasuun, kieleen ja tyyliin
  • sujuvan ja johdonmukaisen tekstin piirteet
  • tekstin tiivistäminen
  • selkeä ja täsmällinen asiatyyli: miten karsia kapulakieli, vieraiden kielten vaikutus, muotisanat ja turhat määritteet
  • suomen kielenhuollon keskeisiä aiheita kuten lauseenrakenne ja oikeinkirjoitussäännöt (yhdyssanat, lyhenteet, pilkkusäännöt, ison kirjaimen käyttö jne.)

Kouluttaja räätälöi koulutuksen lopullisen sisällön osallistujien alan työtehtävien ja oppimistarpeiden perusteella. Käsiteltäviä aiheita havainnollistetaan mm. osallistujille relevanttien tekstien avulla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vakuuttava kirjoittaminen ja suomen kielenhuollon koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kohderyhmä

Kaikki, jotka työssään kirjoittavat erilaisia tekstejä kuten uutisia, raportteja, artikkeleita, arvosteluja, tuoteselostuksia, mainoksia tai tviittejä.

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joiden suomen kielen taito on natiivitasolla.

Koulutuspaikka

Koulutus voidan pitää etäkoulutuksena tai lähikoulutuksena asiakkaan omissa tiloissa.

Kouluttaja

Marckwortin suomen kielenhuollon ja kirjoittamisen asiantuntijakouluttaja.

Marckwortin kielikoulutus

Marckwortin kielikoulutus on tunnettu opetuksen korkeasta tasosta, monipuolisuudesta sekä innostavista ja ammattitaitoisista kouluttajista. Kielikoulutus auttaa yritysten henkilöstöä käyttämään sujuvasti vieraita kieliä muun muassa seuraavilla aloilla: pankki, rahoitus, vakuutus, eläke, teollisuus, IT, mainos- ja markkinointi, viestintä sekä julkiset virastot ja laitokset.

Kielikoulutus räätälöidään asiakasyrityksen ja osallistujien tarpeiden, tason ja tavoitteiden mukaan. Kielikoulutuksen tavoitteena on uusien taitojen ottaminen käyttöön työssä tai muissa halutuissa käytännön tilanteissa. Koulutusten pituus ja opetusmenetelmät vaihtelevat tavoitteiden mukaan. Kielikoulutus voi kestää esimerkiksi yhden päivän tai useita kuukausia.

Kustannukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä


reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Marckwort Koulutusyhtiöt
Keilaranta 16
02150 Espoo

Marckwort Oy – Yrityksesi paras koulutuskumppani

Marckwortin asiantuntijoiden avulla parannat vuorovaikutusta yrityksesi sisällä ja asiakkaittesi kanssa, toteutat koulutukset jotka vastaavat nykypäivän vaatimuksia ja löydät ratkaisuja monikielisen viestinnän haasteisiin. Marckwortin laaja kokemus, monipuolinen osaaminen ja vuorovaikutukselliset koulutusmenetelmät auttavat yritystäsi menestymään.  Koulutustemme ja tutkimuspalveluidemme avulla tehostat henkilökuntasi vuorovaikutusta...

Lue lisää kouluttajasta Marckwort Koulutusyhtiöt ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu