🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Terapeuttista kirjoittamista metsässä

ProWork Valmennus Oy, paikassa Lappeenranta
Kesto
4 päivää
Hinta
451,61 EUR + alv 24 % (yht. 560 EUR)
Seuraava toteutus
18 heinäkuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
4 päivää
Hinta
451,61 EUR + alv 24 % (yht. 560 EUR)
Seuraava toteutus
18 heinäkuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
alkaen 451,61 EUR + alv 24 % / osallistuja

Terapeuttista kirjoittamista metsässä

Terapeuttista kirjoittamista metsässä

Jos mikä tahansa olisi mahdollista, kuka haluaisin olla? Minkä tarinan valitsen kertroa? Miten seuraan ääntä, joka kutsuu heräämään unesta? Tule pohtimaan omaa elämääsi ja sisintäsi kirjittaen sekä tarkastellen sisäisen kokemuksesi suhdetta ympärilläsi hengittävään elämään. Saimaan saaressa, telttailuolosuhteissa, laskeudumme kuuntelemaan itseämme ja metsää.

Terapeuttinen kirjoittaminen

Kirjoitustehtävissä hyödynnämme ratkaisukeskeistä lähestymistapaa hyvinvointiin. Se muistuttaa meitä omasta vapaudestamme valita jatkuvasti yhä uudelleen keitä me olemme ja mitä haluamme kantaa menneisyydestä mukanamme. Kirjoittamisen ja sisäisen työskentelyn kautta on mahdollista astua lähemmäs vaihtoehtoisia tulevaisuuksia ja pistää aluille unelmien toteutumista edesauttava voimavarakeskeisen ajattelun kierre. Harjoitukset ohjaavat ajattelua omaan arvomaailmaan, tunteisiin, muistoihin ja unelmiin.

Sisäinen työskentely ja luontosuhde

Kirjoitusharjoitusten ohella pyrimme tarkastelemaan myös sisäisen todellisuutemme suhdetta ulkoiseen maailmaan meditoivan luontoyhteyden kautta. Yhdistymme luontoon mm. metsässä kävellen, nukkuen, uiden, sekä kasveja tunnistamalla. Vahvistamalla ihmisluonnon ja ulkoisen luonnon suhdetta luomme edellytykset tasapainoiselle kasvulle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

18 heinäkuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Lappeenranta

Kohderyhmä

Jokaisella on myös mahdollisuus kahdenkeskiseen keskusteluun lyhytterapeutin kanssa. Kurssi ei vaadi aikaisempaa kokemusta kirjoittamisesta tai retkeilystä. Omia tekstejä ei ole pakko jakaa muille.

HUOM. Valitsemme osallistujat haastattelujen perusteella varmistaaksemme parhaan mahdollisen yhteishengen syntymisen. Majoittuminen omissa teltoissa.

Aikataulu

18.-21.7.2024

Kouluttaja

JÄRJESTÄJÄT:

Karima Karppinen: Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, kouluttaja, runoilija, väitöskirjatutkija

Ilkka Saarikoski: Luontomystikko, taiteilija, näyttelijä, omavarainen maanviljelijä ja vaattur

Kustannukset

500 € + yhteisruokailut 60 €

Majoitus omissa teltoissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Terapeuttista kirjoittamista metsässä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

ProWork Oy Facebookissa

ProWork Valmennus Oy
Linnankatu 26 A
20100 Turku

ProWork Valmennus Oy – Enemmän tuloksia

ProWork Valmennus Oy tarjoaa kattavia palveluita yrityksille sekä yksityishenkilöille. Tarjoamme sekä valmiita että räätälöityjä koulutuksia, työnohjausta, yritysvalmennusta ja coachingia sekä psyko- ja lyhytterapiaa. Toimimme joustavasti, eettisesti ja asiakaslähtöisesti. Koulutukset, esimerkiksi lyhytterapiakoulutuksemme tarjoaa työkalut kognitiiviseen ja ratkaisukeskeiseen toimintatapaan, ja sisältää runsaasti käytännön harjoittelua...

Lue lisää kouluttajasta ProWork Valmennus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu