Ronja Salmi

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ronja Salmi

Ronja Salmi

Kokenut juontaja ja sisällöntuottamisen ammattilainen

Ronja Salmi on yrittäjä, kirjailija ja juontaja. Salmi on nimitetty Helsingin kirjamessujen ohjelmajohtajaksi ja hänen luotsaamansa sarja &quotMitä mietit Ronja Salmi?&quot alkoi YLE:llä maaliskuussa 2018.

Ronja Salmi on karismaattinen esiintyjä ja hänellä on oivallinen tilannetaju, joka ei petä paineenkaan alla. Nämä ominaisuudet tekevät Salmesta sujuvan ja pidetyn suurten tapahtumien sekä suorien lähetysten juontajan. Nopeasti leikkaavan päänsä ansiosta hän myös kysytty paneelikeskustelujen ja haastatteluiden vetäjä.

Juontajauransa lisäksi Salmi on käsikirjoittanut ja toimittanut lukuisia nuorten tv-ohjelmia. Hän on vuoden 2016 Kirjan ja ruusun päivän kirjailija ja kirjoittanut viisi kirjaa nuorille ja aikuisille. Salmi on myös Helsingin Sanomien Nyt-liitteen pidetty kolumnisti.

Salmen Ryöväri Oy on erikoistunut sosiaalisen median sisällöntuotantoon. Nuoruuden asiantuntijaksikin tituleerattu Salmi havaitsee nettimaailman trendit jo kaukaa ja tarjoilee pyydettäessä kattavan esityksen siitä mitä somessa juuri nyt tapahtuu. Nuorena yrittäjänä Salmi puhuu myös mielellään rohkeudesta ja luovuudesta.

**Ronja Salmi valittiin Vuoden Juontajaksi 2017.**

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ronja Salmi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu