Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Laivalevyseppähitsaaja­

Meyer Turku
Yhteenveto
6 kuukautta
0 EUR (arvonlisäverotonta)
22.9.2020
Haku päättyy: 7.8.2020
   
Turku
Työvoimakoulutus

Laivalevyseppähitsaaja­

laivalevyseppähitsaaja-meyer-turku-työvoimakoulutus

Työllisty laivalevyseppähitsaajaksi

Meyer Turun Laivanrakennusoppilaitos kouluttaa kuuden kuukauden työvoimapoliittisena koulutuksena laivalevyseppähitsaajia. Koulutuksen aikana tutuksi tulevat mm. erilaiset hitsausmenetelmät, levysepän työt sekä piirustusten luku. Opintokokonaisuuteen kuuluu teoriaopintojen lisäksi perustyövaiheiden harjoittelua oppilaitoksen harjoituspajoilla ja työharjoittelua telakan tuotanto-osastoilla. 

Koulutuksen suoritettuasi sinulla on valmiudet työskennellä telakalla sekä levyseppänä että hitsaajana. Aikaisemmalla vahvalla koulutus- ja osaamistaustalla on mahdollista vauhdittaa opintoja.

Uusi ammatti noin puolessa vuodessa

Meyer Turku Oy:n laivanrakennusoppilaitoksen rekrykoulutukset on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille uran vaihtajille. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä maailman parhaiden alusten parissa. Laivanrakennusoppilaitos järjestää mm. levyseppähitsaaja-, liekki-oikaisija- ja laivaputki- ja koneasentajakoulutuksia.

Hakijalta odotetaan hyvää työasennetta ja innostunutta otetta oppia uutta. Hyvä psyykkinen ja fyysinen kunto, hyvät kädentaidot, tarkkuus ja huolellisuus ovat myös huippuluokan laivanrakentajan perusominaisuuksia.

Alalle sopiva pohjakoulutus ja työkokemus kuten myös kokemus muusta käsillä tehtävästä, tarkkuutta vaativasta työstä ovat eduksi. Koska koulutus annetaan suomen kielellä, hakijoilta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Laivalevyseppähitsaaja­, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Meyer Turku Oy:n laivanrakennusoppilaitoksen rekrykoulutukset on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille alanvaihtajille.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Laivalevyseppähitsaaja­? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Meyer Turku

Meyer Turku - laivanrakennuksen koulutuksia

Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä

Haaveissa ura laivanrakennuksen ammattilaisena? Meyer Turun rakentamat laivat tunnetaan maailman merillä edistyksellisestä tekniikastaan ja modernista muotoilustaan. Yrityksen Laivanrakennusoppilaitos järjestää useita erilaisia koulutuksia yhteistyössä  tytäryhtiöiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Palkallinen muuntokoulutus on turvallinen ja erinomainen tapa vaihtaa alaa ilman aikaisempaa kokemusta meriteollisuudesta! ...


Lue lisää kouluttajasta Meyer Turku ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Meyer Turku

Telakkakatu 1
20240 Turku

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Laivalevyseppähitsaaja­ täytä seuraavat tiedot: