Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

EN-SFS 6002 sähkötyöturvallisuus

Primatest Oy/Primaonline®
Yhteenveto
4 tuntia – 10 päivää omaan tahtiin
155 EUR + alv 24 %
Joustavasti 24/7
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

EN-SFS 6002 sähkötyöturvallisuus

Yleinen sähkötyöturvallisuus SFS 6002 -verkkokoulutus, Primaonline

SFS 6002 verkkokurssin voi suorittaa ilman koronapelkoja!

Jos koronavirusepidemian vuoksi olet estynyt menemään työpaikallesi, tai kokoontuminen luokkakoulutukseen on estynyt, niin eipä hätää. Nykyisessä tilanteissa kannattaa hyödyntää verkkokoulutuksen mahdollistama turvallinen toimintatapa - sehän on etätyötä jos mikä!.

Tässä kahdeksan syytä sfs6002-koulutus.fi verkkokurssin valitsemiseksi:

1. Saat koulutuksen työpöydällesi virusvapaasti palveltuna
2. Tuhansien toteamana laadukas, mutta silti edullisin
3. Työaikajoustava
4. Paikka- ja aikariippumaton
5. Helppokäyttöinen - silti oppimistehokas
6. Selkokielinen ja havainnollinen
7. Nopea ja luontoa säästävä.
8. Lompakkoa ohentava mobiili sähkötyöturvallisuuskortti puhelimeesi – muovikortin saat tilauksesta

Verkkokoulutuksen toteutus:

Koulutus suoritetaan itsenäisesti yhdeksän osakurssin, harjoitustenttien, kirjallisen tukimateriaalin sekä lopputentin avulla joko osakursseittain tai yhtäjaksoisesti. Opetus annetaan puheena, tekstinä, kuvina ja graafeina. Ilmoittautuneille toimitetaan ohjeet, tunnukset ja linkki kurssille.

Kurssi on saatavilla myös aidolla brittienglannilla Safety at electrical work EN 50110 -Online Course.

Voit ilmoittautua kurssille vaivattomasti, klikkaamalla Ilmoittaudu (kouluttajan sivuilla) -nappia tai sähköpostilla primaonline@primatest.fi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta EN-SFS 6002 sähkötyöturvallisuus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kaikki sähköalan toimijat, kuten asentajat, esimiehet, asiantuntijat, käyttötehtävissä toimivat, sekä sähkölaitteistojen läheisyydessä työskentelevät.

Koulutus tulee uusia enintään 5 vuoden välein, sekä silloin kun tapahtuu olennaisia muutoksia työmenetelmissä tai työtä koskevissa määräyksissä.

Tutkinto, todistus ym.

Kurssin hyväksytysti suorittaneelle toimitetaan todistus sähköpostiin ja mobiilisähkötyöturvallisuuskortti puhelimeensa ympäristöä säästäen.

Kouluttaja

Koulutuksen on tuottanut Primaonline®. Sisällön laatijalla on yli 25 vuoden kokemus sähkötyöturvallisuuskouluttajan eri puolilla Suomea. Audiovisuaalisen osuuden ovat toteuttaneet verkkokoulutuksen ammattilaiset.

Kustannukset

Kurssin hinta on 155 € + alv – se on jopa 60% edullisempi kuin päivän kestävän luokkamuotoisen koulutuksen kustannukset kaikkine kuluineen ja tulon menetyksineen.

Ilmoittaudu kurssille tai pyydä lisätietoja

Kun haluat ilmoittautua kurssille tai tarvitset tarkempia tietoja EN-SFS 6002 sähkötyöturvallisuus -verkkokurssista, niin täytä alla oleva lomake.

Primatest Oy/Primaonline®

Primatest/Primaonline

Primaonline® – sähkötyöturvallisuuskoulutuksia kätevästi verkossa

Primaonline'n kansantajuiset ja tehokkaat sähkötyöturvallisuuden verkkokurssit mahdollistavat turvallisuusosaamisen kehittämisen ja ylläpitämisen työaikajoustavasti. Primatest tarjoaa seuraavat verkkokurssit työpöydällesi palveltuna: Yleinen sähkötyöturvallisuus SFS 6002 General Safety at Electrical Work EN 50110-1/SFS 6002 (toteutettu aidolla brittienglannilla ja logalisoitu suomalaiseen työturvallisuuskäytäntöön) Molemmat koulutukset täyttävät täysipainoisesti...


Lue lisää kouluttajasta Primatest Oy/Primaonline® ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot : Primatest Oy/Primaonline®

Primatest Oy/Primaonline®


 Näytä puhelinnumero
sfs6002-koulutus.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Kun haluat ilmoittautua kurssille tai tarvitset tarkempia tietoja EN-SFS 6002 sähkötyöturvallisuus -verkkokurssista, niin täytä alla oleva lomake.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: