🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Webinaari: Julkisten hankintojen oikeustapaukset

PTCServices Oy, Verkossa
Kesto
7 tuntia
Kesto
7 tuntia
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Webinaari: Julkisten hankintojen oikeustapaukset

Syväsukellus oikeustapauksien pariin on taas täällä!
Tämä koulutus tarjoaa kokeneelle ammattilaiselle sen, mihin hankintakentän hektisessä arjessa ja kiireissä ei ehdi: paneutua oikeuskäytännön tuoreimpiin linjauksiin, analysointiin ja johtopäätösten soveltamiseen käytännössä.


Tässä PTCS:n ainutlaatuisessa koulutuksessa tarkastelemme julkisten hankintojen oikeuskäytäntöä. Ruodimme markkinaoikeuden ja korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisujen linjauksia, samoin kuin ajankohtaisia EU-tuomioistuimen ratkaisuja. Valikoimme käsittelyyn ja tiukkaan analyysiin keskeisimmät tapaukset hankintaprosessin eri vaiheista.

Tapauksia ovat esittelemässä ja pohtimassa PTCS:n kokeneet lakimiehet Aarne Kumlin ja Tuukka Lappalainen, sekä PTCS:n Oikeustapausuutisista vastaava Lasse Lipsanen. Osallistujat pääsevät osallistumaan tapauksista käytävään keskusteluun ja analysoimaan yhdessä muiden julkisten hankintojen huippuasiantuntijoiden kanssa oikeusohjeiden soveltamista käytännössä.

Alustavat teemat on esitelty alla, ja lopullinen ohjelma julkistetaan lähempänä koulutuksen ajankohtaa.

Tekninen toteutus

Kurssi järjestetään etäyhteydellä Teams-kokouksena. Osallistujana kuulet ja näet kouluttajan sekä esitysmateriaalit ja voit osallistua keskusteluun. Osallistuminen verkossa on helppoa ja vaivatonta, tarvitset vain verkkoyhteyden. Saat osallistumislinkin webinaaritilaan (Teams) viimeistään pari päivää ennen kurssia. Tallenne on katsottavissa 7vrk kurssin jälkeen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Webinaari: Julkisten hankintojen oikeustapaukset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Tämä vuosittain järjestettävä koulutus on suunnattu kokeneille julkisten hankintojen ammattilaisille. Osallistuminen sopii sinulle, jolla on julkisten hankintojen prosessit, periaatteet ja hankintalaki perusteellisesti hallussa. Olet kiinnostunut uusimmista linjauksista oikeuskäytännössä ja halukas pureutumaan näihin syvemmin. Olet tiedonjanoinen niin kotimaan hankintakentän kuin EU-tason tapauksista. Olet valmis hyppäämään hankintojen erityiskysymysten syvään päätyyn!

Aikataulu

klo 9.00-12.00

  • Hankinnan laajuus
  • Soveltuvuusvaatimusten syrjimättömyys
  • Vertailuperusteiden syrjimättömyys

klo 12.00-13.00 Lounastauko

klo 13.00-16.00

Tarjouspyynnön muuttaminen tarjouskilpailun kestäessä

  • Tarjouksen tarjouspyynnön mukaisuus ja täsmennyttäminen
  • Sopimusmuutokset ja suorahankinnat
  • Hyvitysmaksut

Kouluttaja

PTCS:n juristit Aarne Kumlin (VT) ja Tuukka Lappalainen (OTM) sekä juristiharjoittelija Lasse Lipsanen

Kustannukset

520,00 € (+ALV 24%)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Webinaari: Julkisten hankintojen oikeustapaukset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
PTCServices Oy
PTCServices Oy
Simonkatu 12 A 7
00100 Helsinki

PTCServices Oy – julkiset hankinnat ja hankintaprosessi haltuun

PTCServices Oy on vuonna 2004 perustettu, Suomen johtava julkisten hankintojen asiantuntijapalveluihin ja koulutuksiin erikoistunut yritys. PTC:n parikymmentä asiantuntijaa ovat kokeneita ammattilaisia, jotka keskittyvät täysipäiväisesti julkisiin hankintoihin sekä konsultteina että kouluttajina. Keskeisimmät koulutusaiheet: Julkiset hankinnat Hankintaprosessit ja niiden virheetön läpivienti Hankintalainsäädännön käytännön näkökulmat Yritysten...

Lue lisää kouluttajasta PTCServices Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu