Ajankohtaiset EHS-lainsäädännön muutokset

Ramboll, Verkossa
Kesto
1 tunti
Hinta
150 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
5 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
1 tunti
Hinta
150 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
5 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ajankohtaiset EHS-lainsäädännön muutokset

Tiivis ja helposti ymmärrettävä yhteenveto ajankohtaisista EHS-lainsäädännön muutoksista

Toimitko työssäsi EHS-asioiden parissa tai oletko vastuussa siitä, että yrityksen toiminnassa otetaan huomioon ympäristö- ja työturvallisuuslainsäädännön vaatimukset?

Tiesitkö, että lainsäädännössä tapahtuu koko ajan vuoden aikana muutoksia? Oletko tietoinen viime kvartaalin säädösmuutoksista?

Tule  kuulemaan lainsäädäntöasiantuntijoiden tiivis ja helposti ymmärrettävä ajankohtaisin tieto vastikään voimaantulleista sekä valmisteilla olevista EHS-lainsäädännön uudistuksista!

Tunnin mittaisessa katsauksessa käydään tiivistetysti läpi, millaisista muutoksista on kyse ja miten ne voivat yleisellä tasolla vaikuttaa toiminnanharjoittajiin. Katsauksen jälkeen tiedät, mitkä muutoksista ovat sellaisia, joihin teidän yrityksenne tulee reagoida tai varautua. Sinulla on myös mahdollisuus esittää asiantuntijoillemme kysymyksiä lainsäädännön muutoksista.

EHS-kvartaalikatsauksen sisältö

  • EHS-lainsäännön muutokset viimeisimmän kvartaalin aikana 
  • EU ympäristölainsäädännön muutokset 
  • Suomen ympäristölainsäädännön muutokset 
  • Suomen työturvallisuuslainsäädännön muutokset

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

5 syyskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Toiminnanharjoittajan on oltava tietoinen omaan toimintaansa vaikuttavista lainsäädännön muutoksista.  Kvartaalikatsauksessa saat tiiviissä muodossa tiedon siitä, millaisia muutoksia EHS-lainsäädäntöön on tullut.

Katsaus soveltuu kaikille EHS-asioiden parissa työskenteleville, kuten HSE Managereille tai HSE-asiantuntijoille. Katsaukseen osallistuminen ei edellytä aiempaa osaamista.

Kouluttaja

  • Sanna Anttilaon toiminut yli 10 vuotta ympäristö- ja työturvallisuusaiheiden opettajana ja asiantuntijana. Sanna on työssään perehtynyt EHS-lainsäädännön muutoksiin ja niiden tulkitsemiseen asiakkaille.
  • Otso Alapulli on neljännen vuoden oikeustieteen opiskelija, joka on työssään seurannut viimeisimpiä EHS-, HR- ja ajoneuvolainsäädännön muutoksia kahden vuoden ajan. Otso on kiinnostunut oikeustieteestä yleisesti ja koulutuksissaan esittää lainsäädännön muutokset asiakkaan näkökulmasta selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla. 

Kustannukset

150,00 € / osallistuja (0 alv) – koulutus laskutetaan koulutuksen jälkeen.

Mikäli ilmoittautuminen koulutukseen perutaan kolme (3) päivää ennen koulutuksen alkua tai tätä lähempänä koulutusajankohtaa, peruutetusta ilmoittautumisesta peritään 50 % koko koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajankohtaiset EHS-lainsäädännön muutokset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Ramboll
Itsehallintokuja 3
02601 Espoo

Uudista ja ylläpidä yrityksesi osaamista Ramboll-asiantuntijan johdolla

Ramboll-koulutuksiin osallistumalla saat ensikäden tietoa suoraan alan asiantuntijalta. Kaikki Rambollin kouluttajat toimivat koulutustoimen ohessa myös koulutusteeman asiantuntijoina, työskentelevät tiiviisti yrityksissä konsultteina ja tuntevat käytännössä yritysten arjen haasteet. Ramboll on kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Suomessa Rambollilla on yli 2500 asiantuntijaa...

Lue lisää kouluttajasta Ramboll ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu