Isännöinnin ammattitutkinto IAT

Rastor-instituutti, Verkossa
Kesto
12 kk
Hinta
980 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 980 EUR)
Seuraava toteutus
14 toukokuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
12 kk
Hinta
980 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 980 EUR)
Seuraava toteutus
14 toukokuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Isännöinnin ammattitutkinto IAT

Rastor-instituutti
Pätevöidy isännöitsijäksi! Isännöinnin ammattitutkinto, IAT valmentaa sinut asunto-osakeyhtiön isännöintitehtäviin. Tutkinnossa osoitat osaamisesi käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla kiinteistöalan työpaikka.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

14 toukokuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

8 lokakuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Koulutuksella varmistat ammattitaitosi isännöitsijänä. Hallitset alalla vaadittavat talousasiat, lait ja säädökset sekä korjausrakentamishankkeet. Osaat myös palvella asiakkaita ja sidosryhmiä sujuvasti. Ymmärrät isännöinnin roolin keskeisenä osana kiinteistöliiketoimintaa. Isännöinnin ammattitutkinnon opiskeltuasi toimit ammattitaitoisesti isännöinnin tehtävissä. Osaat hoitaa tavanomaiset asunto-osakeyhtiön isännöintitehtävät.

Koulutus soveltuu sekä isännöitsijän tehtävissä aloittaneille että jo muutaman vuoden kiinteistöalan tehtävissä toimineille (esim. isännöitsijä, kiinteistöpäällikkö, kiinteistösihteeri, kiinteistöalan kirjanpitäjä).

Koulutuksen teemoja:

  • isännöinnin toimintaympäristö ja etiikka
  • isännöinnin vuosikello
  • isännöinnin sopimukset
  • taloyhtiön hallinto ja päätöksenteko 
  • isännöinnin taloushallinto ja tilinpäätösasiat
  • kiinteistön strateginen elinkaari
  • kiinteistön energiatehokkuus ja seuranta
  • kiinteistön kunnossapidon suunnittelu
  • korjaus- ja perusparannushankkeen projektinhallinta
  • isännöinnin asiakaspalvelu ja viestintä

Isännöinnin ammattitutkinto on työelämässä arvostettu ammatillinen tutkinto, joka sisältää oppimista omissa työtehtävissäsi. Ellet vielä työskentele alalla, suosittelemme Isännöinnin koulutusohjelmaa.

Kustannukset

Osallistumismaksu sisältää tutkinnon  suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat. Koulutuksen hintaan sisältyy Isännöinnin käsikirja, Kiinteistömedia Oy.

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen omarahoitusosuuden (eli osallistumismaksun).

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.

Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena. 
Oppisopimuskoulutuksen hinta ja ehdot määräytyvät oppisopimustoimistossa. Kysy meiltä lisää, tai ole yhteydessä oman alueesi oppisopimustoimistoon.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Isännöinnin ammattitutkinto IAT? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu