Kiinteistönvälittäjän digimarkkinointi

Rastor-instituutti, Verkossa
Kesto
3 kk
Koulutuskieli
suomi
Kesto
3 kk
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kiinteistönvälittäjän digimarkkinointi

Rastor-instituutti
Kiinteistönvälittäjille suunniteltu digimarkkinoinnin koulutus perehdyttää sinut tärkeimpiin sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin työkaluihin. Opit valitsemaan niistä sopivimmat myynnin edistämiseksi ja asiantuntijabrändisi rakentamiseksi. Saat viesteihisi uskottavuutta ja opit mittaamaan viestintäsi tehokkuutta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kiinteistönvälittäjän digimarkkinointi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media kuuluvat jokaisen modernin välittäjän työkalupakkiin! Asiakkaiden ostokäyttäytyminen on muuttunut, ja vaihtoehtoja vertaillaan verkossa yhä enemmän. Ensivaikutelma välittäjästä syntyy yhä useammin verkossa ja sosiaalisessa mediassa.

Koulutuksella valjastat digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median työkalut tukemaan välittäjän työtäsi ja luot vakuuttavuutta omalle asiantuntijabrändillesi verkossa.  Laadit koulutuksen aikana digitaalisen markkinointiviestintäsuunnitelman joko itsellesi tai organisaatiollesi.  Saat näkemystä yrityksen markkinoinnin kehittämiseen ja osaat hyödyntää yrityksen olemassa olevaa markkinointi- ja/tai brändistrategiaa.

Koulutus sopii kiinteistönvälittäjille ja muille asiantuntijamyyjille. Koulutus alkaa orientoivilla verkko-opinnoilla jo ennen ensimmäistä koulutuspäivää. 
 

Kustannukset

Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kiinteistönvälittäjän digimarkkinointi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu