🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Tehovalmennus LKV-kokeeseen

Rastor-instituutti, Verkossa
Kesto
1 kk
Hinta
590 EUR + alv 24 % 501,50 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
13 elokuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
1 kk
Hinta
590 EUR + alv 24 % 501,50 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
13 elokuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tehovalmennus LKV-kokeeseen

Rastor-instituutti
Jäikö LKV-pätevyys vain parin pisteen päähän? Valmennuskurssin jälkeen astelet rohkeasti Keskuskauppakamarin haastavaan LKV-kokeeseen ja mahdollisuutesi läpäistä koe ovat entistä paremmat. Koulutuksen sisältö vastaa Keskuskauppakamarin uudistetun LKV-kokeen vaatimuksia.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

13 elokuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

20 marraskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

LKV-tehovalmennuskurssilla saat tehokkaan katsauksen kiinteistölainsäädäntöön ja sen soveltamiseen kiinteistönvälittäjän ammatissa. Kurssilla kertaat tärkeimmät kohdat kiinteistölainsäädännöstä – juuri ne, jotka ovat olennaisia kokeen läpäisemiseksi. Opit, miten luet lakikirjaa LKV-koetta varten ja miten hyödynnät sitä kokeessa. Valmistaudut LKV-kokeeseen kehittämällä opiskelu- ja vastaustekniikkaasi sekä harjoittelemalla stressaavaa koetilannetta. 

LKV-kokeen suoritettuasi olet laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV. LKV-pätevyys on osoitus kiinteistölainsäädännön asiantuntijuudesta.

Tehovalmennus LKV-kokeeseen sopii Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon, KiLAT tai Kiinteistönvälittäjän koulutusohjelman suorittaneille sekä muille, joilla on vastaavat tiedot. 

Kustannukset

Osallistumismaksu 590 € + alv sisältää vuoden 2024 Kiinteistölainsäädäntö-kirjan.

Jos sinulla on vuoden 2023 Kiinteistölainsäädäntö kirja tai uudempi, voit käyttää tätä kirjaa. Kirjoita ilmoittautumislomakkeen KAMPANJAKOODI-kenttään ”Ei lakikirjaa”, niin saat koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen, alennettu hinta on 501,50 € + alv.

Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tehovalmennus LKV-kokeeseen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Osaaminen on parasta pääomaa: koulutukset - 15 % Osaaminen on sijoitus, johon inflaatio ei pure eikä verokarhun käpälä ulotu. Investointi omaan osaamiseen kannattaa aina, sillä tuotto irtoaa takuuvarmasti tunnistettavana muutoksena omassa työssäsi. Valitse lukuisista kursseista ja tutkinnoista sinua kiinnostava koulutus....

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu