Kiinteistöarviointi

Rastor-instituutti, Verkossa
Kesto
5 kk
Hinta
990 EUR + alv 24 % (yht. 1 227,60 EUR)
Seuraava toteutus
30 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
5 kk
Hinta
990 EUR + alv 24 % (yht. 1 227,60 EUR)
Seuraava toteutus
30 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kiinteistöarviointi

Rastor-instituutti
Toimitko kiinteistönvälitysalalla ja haluat oppia hoitamaan kiinteistöarvioinnin toimeksiantoja? ​Kiinteistöarviointi-koulutuksessa saat kaiken tarvittavan tiedon kiinteistöjen arvioinnista. Koulutuksen jälkeen olet myös valmis Auktorisoitu kiinteistöarvioija -kokeeseen ja AKA-pätevyyden hankkimiseen. HUOM: Opinnot alkavat verkko-opinnoilla jo ennen ensimmäistä koulutuspäivää.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

30 lokakuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

​Tässä koulutuksessa selviää, millaista on arviointityö ja mistä kiinteistöarvioijan tulee huolehtia toimeksiantoa hoitaessaan. Opit arviointityön säännökset, toimintatavat ja prosessin. Harjoittelet arvioinnin tekemistä kouluttajan ohjauksessa ja koulutuksen jälkeen osaat tehdä laadukkaan arviokirjan. Tunnet kiinteistöjen arviointimenetelmät ja tiedät, mikä arviointimenetelmä sopii mihinkin tilanteeseen.

Koulutus sopii jo kiinteistönvälitysalalla toimivalle. Sinulla voi olla esim. LKV-pätevyys tai Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto suoritettuna. Koulutus sopii myös Keskuskauppakamarin Auktorisoitu kiinteistönarvioija, AKA-kokeeseen valmistautuville.

Koulutuksen aikana teet itse arviointilausunnon ja saat kouluttajalta henkilökohtaisen palautteen arviointilausunnostasi. 

Kustannukset

Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.
 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kiinteistöarviointi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu