Työnjohto monikulttuurisessa työyhteisössä

Rastor-instituutti, Verkossa
Kesto
1,5–3 kk
Hinta
990 EUR + alv 24 % (yht. 1 227,60 EUR)
Seuraava toteutus
18 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
1,5–3 kk
Hinta
990 EUR + alv 24 % (yht. 1 227,60 EUR)
Seuraava toteutus
18 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Työnjohto monikulttuurisessa työyhteisössä

Rastor-instituutti
Opi johtamaan teknisen alan ja teollisuuden monikulttuurisia tiimejä! Koulutus tukee uraasi työnjohtajana ja opit vastaamaan uudistuviin osaamistarpeisiin erilaiset ihmiset ja kulttuurit huomioiden. Kulttuurisensitiivinen tapa toimia hyödyttää myös liiketoimintaa: kehittämällä monikulttuurisuutta tukevia käytäntöjä sujuvoitatte projekteja, parannatte työntekijäkokemusta ja työtyytyväisyyttä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

18 syyskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Opit toimimaan tehokkaammin ja turvallisemmin monikulttuurisen työyhteisön työnjohtajana. Tiedät, miten ennakoit ja jopa vältät ongelmatilanteita sekä toimit esimerkkinä koko työyhteisölle. 

Saat keinoja, joilla parannat projektien sujuvuutta, työturvallisuutta ja työviihtyvyyttä. Ymmärrät paremmin kulttuurisia eroja, kommunikoit sujuvammin monikulttuurisessa ympäristössä ja opit tuottamaan ohjeita kielitietoisesti.  

Saat koulutuksesta vastaukset mm. näihin:  

  • Miten toimin tilanteissa, joissa yhteiset odotukset eivät ole selvillä?  
  • Miten ylitän kielimuureja ja takaan työturvallisuuden?  
  • Miten varmistan, että työntekijät ymmärtävät tavoitteet?  
  • Miten voin ratkaista kulttuurieroihin liittyviä haastavia tilanteita?  
  • Miten saan tiimin jäsenet toimimaan hyvässä yhteistyössä, kaikki viihtymään työssään ja projektit sujumaan tehokkaasti? 

Koulutus soveltuu teknisen alan työnjohtajille, tuotantolaitosten työnjohtajille ja rakennus- ja meriteollisuuden työnjohtotehtävissä työskenteleville henkilöille, joiden työyhteisö on monikulttuurinen. Koulutus on erinomainen lisä työteknikoille, HR-päättäjille ja tuotannon esihenkilöille.  
 

Kustannukset

Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työnjohto monikulttuurisessa työyhteisössä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu