Työhyvinvointikoulutus

Spartan Academy, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Työhyvinvointikoulutus

Nainen hymyilee

Henkilöstön hyvinvointi on sijoitus yrityksen tuottavaan tulevaisuuteen. Spartan Academyn hyvinvointivalmennukset on toteutettu siten, että jokainen voi saada positiivisen sysäyksen kuntoiluun.

Spartan Academyn yrityspalvelut koostuvat monipuolisista hyvinvointivalmennuksista, jotka sovitetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Valmennuksissa luodaan toiminnallisia liikuntakokemuksia, jotka sytyttävät henkilöstössäsi kipinän omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Spartan Academyn kehittämät valmennustyökalut ovat sovitettavissa kaikille; ikään, sukupuoleen, kokoon tai kuntoon katsomatta.

Tule mukaan tuloksekkaaseen yhteistyöhön!

Valmennukset

Tutustu tarjontaan tai pyydä räätälöity kokonaisuus tarpeisiinne tehtynä.

1. Hyvää oloa oikealla ravinnolla

Spartan Academyn valmennuksessa opit syömään oikein, oli tavoitteesi sitten painonpudotus tai treenin tehostaminen. Ohjaajina toimivat ravintoon erikoistuneet valmentajat, joilla on kokemusta vaativista, huippu-urheilijoiden ravinto-ohjelmista.

Ravintovalmennuksen sisältö sovitetaan sekä ryhmän että yksityisen osallistujan tavoitteisiin. Huomioita voidaan kiinnittää esimerkiksi arjen energiatasoa nostamiseen, lihasmassan kasvattamiseen tai erikoisruokavalion toteuttamiseen.

Koulutuksen jälkeen osallistujille tarjotaan aina työkalut oman edistymisensä seuraamiseen. Valmiiden ravintovalmennusten lisäksi voidaan räätälöidä yrityksellesi tai ryhmällesi sopiva tapahtuma sekä Suomessa että ulkomailla.

2. Kehon ja mielen hyvinvointia

Spartan Academy järjestää mentaali- ja ravintovalmennuksen sekä kehonhuollon hyvinvointikoulutuksia yrityksille ja ryhmille. Ohjaajina toimivat esimerkiksi huippunimet Harri Gustafsberg ja Eveliina Tistelgren. Hyvinvointikoulutuksia toteutetaan sekä Suomessa että ulkomailla valmiina paketteina ja räätälöityinä kokonaisuuksina. Ryhmän lähtötaso ja tavoitteet huomioidaan aina tarkasti. Näin varmistetaan, että osallistujat saavat koulutuksesta mahdollisimman paljon hyötyä. Hyvinvointia yksilöille ja ryhmille

  • Mentaalivalmennukset
  • Ravintovalmennukset
  • Kehonhuoltovalmennukset

Koulutuksia on myös mahdollista yhdistellä sinulle parhaiten sopivaksi kokonaisuudeksi.

3. Valmennusta mielelle ja ajatuksille

Spartan Academyn mentaalivalmennuksissa saat työkaluja elämänhallintaan sekä uskallusta menestyä. Valmentajat on valittu tarkasti maamme johtavien asiantuntijoiden joukosta.

Henkisestä valmennuksesta on hyötyä niin urheilijalle kuin liike-elämässä toimivalle ammattilaiselle. Koulutuksissa opit johtamaan itseäsi ja tunteitasi sekä ottamaan vastuun ajatuksistasi ja teoistasi. Samalla valmennat itsesi optimaaliseen suoritukseen kaikilla elämän osa-aluille ja saat toiset ihmiset haluamaan yhteistyötä kanssasi.

Spartan Academy mentaalivalmennuksia järjestetään säännöllisin väliajoin ympäri Suomen. Myös yrityksille tai ryhmille räätälöidyt tilaisuudet ovat mahdollisia.

4. Seminaarit

Spartan Academy seminaarit järjestetään ensiluokkaisissa puitteissa. Käyttöösi saat parhaat mahdolliset välineet. Tulet liikkumaan itse, sillä vain siten voit oppia. Opit opettamaan, sillä vain siten voit saada muut oppimaan. Tietysti asiat myös taustoitetaan tiukalla teorialla – Sinulle ei jää epäselväksi mitkä asiat ovat Spartan Academyn harjoittelufilosofian taustalla!

Koulutusryhmiemme yhteishenki on erinomainen. Asiat tehdään siten, ettei kukaan tipahda kyydistä. Lähde mukaan Suomen parhaimpiin tapahtumiin – se on sijoitus kuntoilun tulevaisuuteen!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työhyvinvointikoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kustannukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työhyvinvointikoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Spartan Academy
Pitkämäenkatu 13
20250 Turku

Toiminnallisen harjoittelun ja kamppailu-urheilun asiantuntija palveluksessasi

Spartan Academyn osaamisen ytimessä ovat huippuunsa hiotut koulutukset, joita ylpeydellä viedään myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Kahvakuulat, toiminnallinen harjoittelu ja kamppailulajit ovat Spartan Academyn keihään kärkiä. Spartan Academyn tehtävä on kehittää juuri sinua lajissasi ja avata ovia uusille tuulille. Olemme ainoa...

Lue lisää kouluttajasta Spartan Academy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu