Amber Case

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Amber Case

Amber Case

Ihmisten ja koneiden välinen vuorovaikutus

Amerikkalainen Amber Case on puhuja, tietokirjailija, tutkija ja yrittäjä, joka keskittyy ihmisten ja koneiden väliseen vuorovaikutukseen. Case tutkii koneiden ja ihmisten suhdetta vierailevana tutkijana amerikkalaisissa huippuyliopistoissa, Harvardissa ja MIT:ssä. Case kutsuu itseään kyborgiantropoloksi.

Case on kirjoittanut aiheesta kirjan: Calm Technology. Kirjan keskeisenä aiheena on, että teknologian ei pidä vaatia liikaa käyttäjänsä huomiota. Pitää suunnitella teknologiaa, joka kunnioittaa huomiotamme sen sijaan, että vie sen muualle. Case toteaa, että teknologian pitää toimia arjessa niin, ettei se häiritse käyttäjäänsä koko aikaa. Automatisaation tulee kulkea meidän rinnallamme, ei ohjailla meitä. Hänen mukaansa useat suuret teknologiayhtiöt ovatkin jo onneksi heränneet calm technologyn suunnittelun periaatteisiin.

Viime vuosina Case on keskittynyt nykyistä rauhallisemman laite- ja ohjelmistosuunnittelun edistämiseen. Tällä hetkellä hän valmistelee kirjaansa äänien ja melun vaikutuksesta ihmiseen. Hän ennustaakin, että tulevaisuudessa menestyvät sellaiset tuotteet, jotka lähettävät vain sellaisia hienovaraisempia viestejä joita käyttäjä todella tarvitsee.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Amber Case, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.