Herkko Plit

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Herkko Plit

Herkko Plit

Energia, energiapolitiikka ja vetytalous osana vihreä siirtymää

Uuden bisneksen aloittaminen on aina hyvin haastavaa. Hyvin suunniteltu ja jämäkästi toteutettu projekti on johtamisen ehkä vaativin muoto. Miten luodaan uusi menestyvä start-up yhtiö? Miten projekti saatetaan läpi julkisen päätöksenteon? Tavoitteen asettaminen projekti- tai yhtiön henkilöstölle ja osaajien rekrytointi? Aikataulut ja mittaaminen? Miten luodaan uutta markkinaa ja bisnestä? Ennen kaikkea asenteen merkitys työyhteisössä. Tästä kaikesta osaamistaan jakaa uuden yrityksen P2X Solutionsin perustanut ja yhdestä Suomen vaativimmista projekteista, Balticconnector, vastannut Herkko Plit (DI). Yhteiskunnallisesti ja taloudellisesti merkittävän Balticconnector-kaasuputkihankkeen hän visioi ja toteutti menestyksellä, ja johtaa uutta P2X:n maailmanlaajuista läpimurtoa vetymarkkinaan 20 vuoden johtajan kokemuksella. Kansainvälisesti on todettu, että tällä miehellä on opetettavaa johtamisesta ja visionäärisestä ajattelusta.

Pitkän linjan energiamiehenä Plitillä on kokemusta vaativista johtotehtävistä esimerkiksi EU komissiossa, Fortumilla ja Työ- ja elinkeinoministeriön energiaosaston teollisuusneuvoksena sekä valtionyhtiö Baltic Connector Oy:n toimitusjohtajana. Hän on suorittanut myös lukuisia kansainvälisiä energia-alan toimeksiantoja asiantuntijaroolissa. Hän on innostava energia-alan puhuja, joka valottaa tulevaisuuden näkymiä niin Suomen ja EU:n energiapolitiikan kuin vihreän siirtymän ja uuden vetytalouden, kaasumarkkinoiden tai ydinenergian osalta. Suomi on osa Euroopan yhteistä energiamarkkinaa, ja Herkko kertoo, miten siellä kannattaa toimia. Hänen visionäärisille näkemyksilleen on kysyntää energia-alalla maailmanlaajuisesti.

Herkko Plit toimii hiilineutraalin yhteiskunnan aitiopaikalla perustajan ja toimitusjohtajan roolissa uudessa P2X Solutions yhtiössä. P2X Solutions on Suomen energiatulevaisuuden edelläkävijä päästöttömän hyvinvointiyhteiskunnan rakentajana. Yhtiön tavoite on tuottaa Suomessa vihreää vetyä ensimmäisenä teollisessa mittakaavassa ja jatkojalostaa se synteettisiksi polttoaineiksi kustannustehokkaasti.

**Aiheina mm.**

• Projekti- ja muutosjohtaminen

• Organisaation johtaminen

• Strategia

• Vihreä siirtymä

• Vetytalous

• Energia-ala ja energiapolitiikka

• Suomen ja EU:n energiastrategia

• Maakaasumarkkinan avaaminen Suomessa

• Ydinenergian vastuullisuus ja tulevaisuus

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Herkko Plit, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu