Kristiina Tiilas

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kristiina Tiilas

Kristiina Tiilas

Digitalisti, muutosjohtaja, innovaatioveturi

Kristiina Tiilas on rakentanut digitalisaatio-ohjelman kolmeen pörssiyhtiöön viime vuosina, väitellyt tohtoriksi pienien ydinvoimaloiden saralla ja kehittänyt innovaatio-ohjelmia suurissa organisaatioissa.

Kristiina on myös ajanut kulttuurin muutoksia asiantuntijaympäristöissä ja teollisuudessa. Vapaa-aikanaan Kristiina kouluttaa uusia laskuvarjohyppääjiä ja harrastaa laajasti ilmailua.

Koulutukseltaan Kristiina on fysiikan DI, ydinenergiatekniikan tohtori, hänellä on myös kansainvälisen bisneksen MBA ja tekoälykoulutus taustaa. Viime vuosina Kristiina on keskittynyt organisaatioiden suurien muutosten aktivointiin, suunnitteluun ja johtamiseen. Työn kuvaan on kuulunut tiedolla johtamisen tuomista osaksi organisaatioiden strategiaa ja liiketoiminnan kehittäminen.

Kristiina uskoo muutokseen uusien näkökulmien ja teknologioiden avulla, ja asiantuntijoiden epävarmuuden voittamisen kautta. Aivan liian usein digitaaliset transformaatiot epäonnistuvat henkilöstön epävarmuuden vuoksi. Asiantuntijat eivät halua tai uskalla ottaa uusia työkaluja käyttöön peläten epäonnistumista tai oman roolin menettämistä. Epävarmuutta ja stressiä voi oppia sietämään monin eri tavoin, esimerkkeinä voidaan käyttää henkilön ensimmäistä laskuvarjohyppyä. Kukin meistä reagoi stressiin eri tavoin, mutta voimme kukin oppia hallitsemaan stressiä ja pystyä toimimaan stressin keskellä. Vain osaamisen kautta voi konkreettinen toiminta ja ihmisten käytös muuttua, ja näin voi uutta arvoa syntyä organisaatiossa teknologian mahdollistamana. Kristiina uskoo johtoajatukseen joka kiteytyy monelle tuttuun lauseeseen: "kulttuuri syö strategiat aamupalaksi".

Aiheet esimerkiksi

  • Digitaalinen transformaatio organisaatiossa
  • Muutosjohtaminen
  • Disruptio ja uuden teknologiat
  • Innovaatiot ja niiden johtaminen
  • Tiedolla johtaminen
  • Pelkojen voittaminen ja hyvinvointi
  • Ilmastonmuutos
  • Kestävä kehitys ja ESG

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kristiina Tiilas, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu