Kristiina Tiilas

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Kristiina Tiilas

Kristiina Tiilas

Digitaalisten transformaatioiden ajuri

Kristiina Tiilas on rakentanut digitalisaatio-ohjelman kolmeen pörssiyhtiöön viime vuosina, väitellyt tohtoriksi pienien ydinvoimaloiden saralla ja kehittänyt innovaatio-ohjelmaa suuressa organisaatiossa. Hän on myös ollut osa Olkiluoto 3 organisaatiota työskennellen laitoksella, sekä ajanut kulttuurin muutoksia asiantuntijaympäristöissä. Vapaa-aikanaan Kristiina kouluttaa uusia laskuvarjohyppääjiä ja harrastaa laajasti ilmailua.

Koulutukseltaan Kristiina on fysiikan DI, ydinenergiatekniikan tohtori, hänellä on myös kansainvälisen bisneksen MBA ja tekoälykoulutus taustaa. Viime vuosina Kristiina on keskittynyt organisaatioiden suurien muutosten aktivointiin, suunnitteluun ja johtamiseen. Työn kuvaan on kuulunut tiedolla johtamisen tuomista osaksi organisaatioiden strategiaa.

Kristiina uskoo muutokseen uusien näkökulmien ja teknologioiden avulla, ja asiantuntijoiden epävarmuuden voittamisen kautta. Aivan liian usein digitaaliset transformaatiot epäonnistuvat henkilöstön epävarmuuden vuoksi. Asiantuntijat eivät halua tai uskalla ottaa uusia työkaluja käyttöön peläten epäonnistumista tai oman roolin menettämistä. Epävarmuutta ja stressiä voi oppia sietämään monin eri tavoin, esimerkkeinä voidaan käyttää henkilön ensimmäistä laskuvarjohyppyä. Kukin meistä reagoi stressiin eri tavoin, mutta voimme kukin oppia hallitsemaan stressiä ja pystyä toimimaan stressin keskellä. Vain osaamisen kautta voi konkreettinen toiminta ja ihmisten käytös muuttua, ja näin voi uutta arvoa syntyä organisaatiossa teknologian mahdollistamana. Kristiina uskoo johtoajatukseen joka kiteytyy monelle tuttuun lauseeseen: &quotkulttuuri syö strategiat aamupalaksi&quot.

Aiheita:

-Digitaalinen transformaatio organisaatiossa

-Muutosjohtaminen

-Disruptio ja uuden teknologiat

-Innovaatiot

-Tiedolla johtaminen

-Pelkojen voittaminen ja hyvinvointi

-Ilmastonmuutos

-Kestävä kehitys

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kristiina Tiilas, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.