Robert Nemlander

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Robert Nemlander

Robert Nemlander

Kestävää elämää kahdella planeetalla

Robert Nemlander on palkittu sarjayrittäjä, rakennusalan diplomi-insinööri (M.Sc.), kansainvälinen puhuja, entinen astronauttikokelas, lääkintäkersantti, futuristi, sijoittaja ja isä. Hän vastaa operaatiojohtajana insinööritoimisto Rambollin aurinkoenergiaprojekteista ja kansainvälisestä rekrytoinnista. Hänet valittiin maailman Top 100 nuoren johtajan joukkoon vuosina 2017 ja 2018.

Jos haluat suoran otteen tulevaisuudesta ja kestävyydestä, niin Nemlander on puhuja sinulle. Hän auttaa kuulijoita löytämään uusia ideoita, ymmärtämään maailmaa ja selkeyttämään tulevaisuutta alalla kuin alalla. Hän tarinoi laajasta kirjosta teknisiä, pehmeitä ja inspiroivia aiheita kuten kestävyys, megatrendit, energia, ruoka, liikenne, teollisuus, rakentaminen, avaruus, omavaraisuus, yrittäjyys, markkinointi, talous ja politiikka.

Palonsa maailman rakentamiseen Nemlander sai vuonna 2014, kun hän ei käyttänyt taitojaan ystävänsä hengen pelastamiseksi maratonilla. Tänään hän ei juokse enää ihmisten tai maailman suurimpien haasteiden ohi. Vuonna 2014 hän perusti agrifoodtech-yrityksen EntoCube Oy:n, josta tuli yksi maailman johtavia teknologiayrityksiä hyönteiskasvatuksessa. Tavoitteena oli tarjota kestävää proteiinia niin Maassa kuin Marsissa yhteistyössä NASA:n ja ESA:n kanssa. EntoCuben yritystarina sai päätöksensä pandemian, inflaation ja sodan kourissa, mutta arvokkaat opit ovat jääneet elämään.

Vuonna 2017 Nemlander perusti Avalon Energian, jonka tavoite oli loppusijoittaa maailman korkea-aktiivinen ydinjäte Suomen kallioperään. Tavoitteena oli ratkaista maailman ja Suomen kestävän energian haasteet. Koska maailmojen rakentaminen on Nemlanderin intohimo, hän on ollut astronauttihakijana kaksi kertaa: 2013 Mars One -hankkeen ja 2021 Euroopan avaruusjärjestön hakuprosesseissa, joiden aikana hän on muun muassa suunnitellut Marsin tulevan siirtokunnan infrastruktuuria.

Sittemmin Nemlander on auttanut muita ihmisiä ja organisaatioita puhumalla kestävyyden, kiertotalouden ja suurten ideoiden puolesta. Hän puhuu mitä on odotettavissa tulevaisuudessa Pariisin sopimuksen rajojen ja ympäristön kääntöpisteiden ylittyessä. Hän on ollut mukana omavaraisyhteisön suunnittelussa ja tähtää pitkällä aikavälillä omavaraiseen elämäntapaan perheensä kanssa. Hän on myös majoittanut sotaa paennutta kuuden hengen ukrainalaisperhettä maaliskuusta 2022 lähtien, joten hänellä on kokemusta myllerryksessä olevan maailman ihmiskohtaloista.

Viime vuodet Nemlander on työskennellyt rakennusalalla, joka etsii keinoja rakentaa kestävä Yhteiskunta 2.0 kiertotalouden menetelmin. Koska hän työskentelee kansainvälisen rekrytoinnin ja työntekijöiden kouluttamisen parissa, työn murros on hänelle päivittäinen haaste, jonka tavoitteena on luoda tuottavia organisaatioita ja tuoda yksilöiden parhaat puolet esille.

Tässä on ainutlaatuinen puhuja, jolla on reippaasti yli 100 esityksen kokemus.

Hän puhuu suomen- ja englanninkielellä medioissa, keynoteissa, paneeleissa ja tapahtumissa kansainvälisesti mm. seuraavista aiheista:

  • Kestävä ruoantuotanto
  • Kestävä energiantuotanto
  • Avaruus ja Mars
  • Ilmastonmuutos ja tulevaisuus
  • Markkinointi ja tarinankerronta
  • Startup-yrittäjyys

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Robert Nemlander, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu