Jaana Saramies

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Jaana Saramies

Jaana Saramies

Menesty tietoon perustuvan työntekijäymmärryksen avulla

Jaana Saramies (KTM) on henkilöstötiedolla johtamisen strateginen kehittäjä ja tietokirjailija. Hän on Suomen tunnetuin henkilöstöanalytiikan asiantuntija ja valmentaja, joka nostaa henkilöstötiedon yritysten strategiseksi resurssiksi ja johtamisen välineeksi. Jaana on kirjoittanut Maria Törnroosin kanssa ensimmäisen suomalaisen tietokirjan henkilöstötiedolla johtamisen merkityksestä: Henkilöstöanalytiikka – Mittaa, ymmärrä, menesty.

Vuodesta 2019 lähtien Jaana Saramies on auttanut organisaatioita ja HR-tiimejä valjastamaan henkilöstöanalytiikan vaikuttavaksi toimintatavaksi. Jaana valmentaa henkilöstöanalytiikan mahdollisuuksista, henkilöstötiedolla johtamisessa tarvittavista kyvykkyyksistä ja henkilöstötiedossa piilevästä kilapiluedusta. Lisäksi Jaana tukee asiakasyrityksiä käytännössä viemään valmennusten oppeja arkeen ja saamaan nopeammin lisäarvoa aikaan.

Henkilöstöanalytiikalla ja -tiedolla johtamisella parannat työntekijäymmärrystä ja -kokemusta tietoon perustuen. Voit siirtää henkilöstöjohtamisen mutusta tietoon säilyttäen inhimillisyyden ja ihmislähtöisyyden. Henkilöstöanalytiikka auttaa ratkomaan strategisia ja liiketoiminnan kiperiä haasteita kuten osaajapula.

Jaanan puheenvuoroja kehutaan näkemyksellisyydestä, innostavuudesta ja käytännönläheisyydestä. Jaana ei lähesty dataa ja analytiikkaa kylmän teknisesti vaan pitää keskiössä ihmiset: työntekijät, johtajat ja HR-ammattilaiset. Kuulijat saavat uusia oivalluksia, joiden avulla on helppo ryhtyä viemään muutoksia arkeen.

Jaanan aiheita ovat mm.

  • Henkilöstötiedolla johtaminen: enemmän ihmisyyttä, vähemmän teknologiaa
  • "Henkilöstö, suurin voimavaramme": sanoista (tietoon perustuviin) tekoihin
  • Tietoon perustuva työntekijäymmärrys ja henkilöstöanalytiikan mahdollisuudet
  • Tiedolla johtamisen kulttuuri ja muut kyvykkyydet henkilöstötiedolla johtamisessa
  • Strategista kilpailuetua henkilöstöanalytiikalla
  • Datakyvykäs HR

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jaana Saramies, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu