Janne Mustonen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Janne Mustonen

Janne Mustonen

Kokonaisvaltainen hyvinvointi, palautuminen ja arkiaktiivisuus

Janne Mustonen aka Coach Mustonen on yli 20 vuotta liikunta- ja hyvinvointialalla toiminut moniosaaja. Näiden vuosien aikana hän on toiminut mm. valmentajana, kouluttajana ja puhujana lukemattomalle joukolle ihmisiä. Lisäksi Janne on ollut yhtenä omistajana luomassa Suomen menestyneintä personal training –koulutusosaamisen yritystä. Vuonna 2018 Janne lähti rakentamaan uutta hyvinvointia kehittämällä Löytöretki hyvinvointiin™ -tuoteperheen ja perustamalla yrityksen nimeltä Hyvinvointikoulu.

Puhujana Jannen kansankielinen ja mukaansatempaava ulosanti vahvistuu tutkitulla tiedolla sekä yli 20 vuoden kokemuksen tuomilla konkreettisilla esimerkeillä. Jannen tarkoitus ei ole pelkästään innostaa osallistujia vaan myös madaltaa oppimisen kynnystä, joka edesauttaa kuulijaa ymmärtämään ja edistämään omaa hyvinvointiaan. Pienin teko kohti energisempää ja tuloksekkaampaa elämää on toteuttaa inspiroiva Löytöretki hyvinvointiin™, jossa matkanjohtajana toimii Janne Mustonen.

Löytöretki hyvinvointiin™ -tuoteperhe:

Hyvinvoinnin voimaportaat –palautuminen on pääasia

Kuvaus: Lisätä tietoutta sekä antaa näkökulmia ja toimintamalleja matkalle kohti entistäkin energisempää elämää.

Tavoite: Havahduttaa osallistujat pohtimaan omaa tämänhetkistä jaksamistaan, sillä jopa yli puolet työikäisistä kärsii palautumisvajeesta.

Kohti hyvinvointia –unesta unelmiin

Kuvaus: Auttaa osallistujaa löytämään omaan elämänvaiheeseen sopiva ja omaa hyvinvointia tukeva arjen tasapaino.

Tavoite: Oivalluttaa unen, palautumisen, ravinnon ja arkiaktiivisuuden merkitys, jotta oman hyvinvoinnin palapelin rakentaminen voi alkaa menestyksekkäästi.

Täsmäliikunta –kapasiteetti kasvuun

Kuvaus: Käydään läpi tavallisen &quotlottokansalaisen&quot kielellä mistä kaikista osa-alueista hyvä kunto koostuu.

Tavoite: Omaksua fyysisen hyvinvoinnin edistämiseen vaikuttavat tekijät sekä antaa tietoa omaan harjoittelun, jotta harjoitusvaikutus muodostuu oikealla tavalla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Janne Mustonen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.