Janne Mustonen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Janne Mustonen

Janne Mustonen

Voimavaralähtöisen hyvinvoinnin rakentaja

Janne Mustonen on työskennellyt ihmisten hyvinvoinnin parissa monipuolisesti jo yli 23 vuoden ajan. Uransa aikana Janne on valmentanut niin yksilöitä kuin organisaatioita, kouluttanut liikunta-alalle uusia ammattilaisia sekä puhunut lukemattomalle joukolle ihmisiä eri hyvinvoinnin teemoista. Jannen kansankielinen sekä mukaansatempaava ulosanti vahvistuu mieleenpainuvilla ja käytännönläheisillä elävän elämän esimerkeillä, jotka antavat kuulijalle tarttumapintaa ja toimivia työkaluja oman hyvinvoinnin asiantuntijuuden kehittämiseen.

Jannen viimeaikojen suosituin aihe on Energialataus - Energiaa itsesi johtamiseen. Elämänhallinta, kaiken kiireen keskellä, edellyttää energisyyttä sekä toimivia itsensä johtamisen taitoja. Jos elimistön fyysiset ja psyykkiset akut kuluvat loppuun jo työpäivän aikana, alkaa vapaa-aika ja pahimmassa tapauksessa terveys sekä läheiset kärsimään. Kyky oppia ymmärtämään, edistämään ja johtamaan omaa hyvinvointia voimavaralähtöisesti, mahdollistaa tuloskunnon säilymisen niin työssä kuin vapaa-ajalla. Ottamalla vastuuta, ennakoimalla sekä lisäämällä osaamista oman hyvinvoinnin johtamiseen, on mahdollisuus elää energisempää, sitoutuneempaa ja tuloksekkaampaa elämää!

Aiheet esimerkiksi

  • Kohti hyvinvointia
  • Uni ja palautuminen
  • Stressi, uupumus
  • Arkiaktiivisuus
  • Täsmäliikunta
  • Pidä huolta itsestäsi, olet sen arvoinen
  • Hyvän kunnon palapeli

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Janne Mustonen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu