Jesse Kamras

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Jesse Kamras

Jesse Kamras

Media-alan monitaituri

Jesse Kamras on pitkän linjan juontaja ja toimittaja. Tällä hetkellä hän toimii MTV Uutisten ankkurina, sekä MTV3:n Uutisaamu –ajankohtaisohjelman juontajana.

Ennen Maikkaria Kamras työskenteli pitkään Ylellä muun muassa Puoli seitsemän -ohjelmassa ja useissa ruotsinkielisissä ohjelmissa.

Uutismaailmassa työskentely pitää Kamrasin pulssilla maailman menosta, yhteiskunnallisista asioista ja päivän polttavimmista puheenaiheista. Vankalla ammattitaidollaan ja kokemuksellaan Kamras perehtyy aiheeseen kuin aiheeseen.

Sadoissa suorissa lähetyksissä hän on haastatellut niin pop-tähtiä, kuin presidenttejä - ja kaikkia siltä väliltä.

Kamras esiintyy sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Hän on luonteva sekä elävän yleisön, että kameroiden edessä. Asiallisen rennolla otteellaan hän sopii erinomaisesti juontajaksi tai moderaattoriksi niin seminaareihin, yritystapahtumiin, kuin juhlatilaisuuksiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jesse Kamras, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.