Ismo Jokinen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ismo Jokinen

Ismo Jokinen

Esiintymiskouluttaja median kohtaamiseen!

Toimittaja, viestintävalmentaja Ismo Jokinen on toiminut sähköisen median palveluksessa, radio- ja TV toimittajana, jo 15 vuotta. Erilaisissa juontotehtävissä hän on toiminut viimeiset 40 vuotta.

Ammattimaisena viestintävalmentajana hän on erikoistunut vuorovaikutus- ja esiintymisvalmennukseen, esiintymisjännityksen kanssa elämiseen sekä median kohtaamiseen. Esiintymisjännitys on hänen mielestään voimavara, jonka voi hyödyntää. Kuten Ismo itse on sanonut: "Kaikkihan tietävät tunteen perhosia vatsassa, mutta nyt ne saadaan lentämään muodostelmassa."

Ismo on vuorovaikutustaitojen kouluttaja, jonka vahva asiantuntemuksen alue on esitysten pitämisen erityisvaatimukset. Myynti ja asiakaspalvelutilanteet ovat hänelle vahvoja alueita, sillä hän tekee mm. videoavusteisi asiakaspalvelutilanteiden analyysejä. Ismo on tehnyt myös täysin asiakkaiden tuotteisiin ja palveluihin kohdennettuja, organisaation omiin asiakaspalvelu-, ja myyntitilanteisiin räätälöityjä vuorovaikutusvalmennuksia. Näistä on aina saatu erittäin hyvät palautteet.

Toimittuaan pitkään TV-juontajana ja toimitettuaan/tuotettuaan yli 1000 TV-inserttiä, hänen erityisosaamisenaan on myös TV-esiintymisiin valmentaminen. Ismon johdolla käydyt tiukat haastatteluharjoitukset ovat saaneet kiitosta erityisesti yritysjohdolta. Median kohtaaminen on aina tilaisuus, mediaan pääsee, ei joudu, jos on siis valmistautunut kunnolla.

Aiheet esimerkiksi

  • Viestintä
  • Vuorovaikutus
  • Esiintymisjännitys
  • Median kohtaaminen
  • Esiintymisvalmennukset

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ismo Jokinen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu