Ismo Jokinen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Ismo Jokinen

Ismo Jokinen

Esiintymiskouluttaja esiintymisjännityksen poistoon!

Toimittaja, viestintävalmentaja Ismo Jokinen on toiminut sähköisen median palveluksessa, radio- ja TV toimittajana, jo 15 vuotta. Erilaisissa juontotehtävissä hän on toiminut viimeiset 30 vuotta.

Ammattimaisena viestintävalmentajana hän on erikoistunut vuorovaikutus- ja esiintymisvalmennukseen, esiintymisjännityksen kanssa elämiseen sekä median kohtaamiseen. Esiintymisjännitys on hänen mielestään voimavara, jonka voi hyödyntää. Kuten Ismo itse on sanonut: &quotKaikkihan tietävät tunteen perhosia vatsassa, mutta nyt ne saadaan lentämään muodostelmassa.&quot

Ismo on vuorovaikutustaitojen kouluttaja, jonka vahva asiantuntemuksen alue on myyntitilanteiden erityisvaatimukset. Myynti ja asiakaspalvelutilanteet ovat hänelle vahvoja alueita, sillä hän tekee mm. videoavusteisia asiakaspalvelutilanteiden analyysejä. Ismo on tehnyt myös täysin asiakkaiden tuotteisiin ja palveluihin kohdennettuja, organisaation omiin asiakaspalvelu-, ja myyntitilanteisiin räätälöityjä vuorovaikutusvalmennuksia. Näistä on aina saatu erittäin hyvät palautteet.

Toimittuaan pitkään TV-juontajana ja toimitettuaan yli 1000 TV-inserttiä, hänen erityisosaamisenaan on myös TV-esiintymisiin valmentaminen. Ismon johdolla käydyt tiukat haastatteluharjoitukset ovat saaneet kiitosta erityisesti yritysjohdolta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ismo Jokinen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.