Jussi Ojala

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Jussi Ojala

Jussi Ojala

Luovuus kuuluu kaikille!

Jussi Ojala on empaattinen sekä mukaansatempaava puhuja, joka rakastaa elämää, kauneutta sekä poikkeuksellisia valintoja. Hänet tunnetaan inspiroivana johtajana, joka saa ihmiset innostumaan mitä kummallisimmista ideoista sekä luovana kapinallisena, joka taistelee hartiavoimin tylsyyttä vastaan.

Jussi ymmärtää luovuuden erilaiset vaiheet. Hän on erikoistunut luovuuden johtamiseen, tiimien luovien prosessien muotoiluun sekä luovan kulttuurin rakentamiseen. Uskomme, että luovuus on tulevaisuuden suurin erottuvuustekijä huomion tiukassa kilpailussa. Vetovoimaisimmat yritykset ovat luovia sekä itsenäisesti ohjautuvia yhteisöjä, joiden johtamiseen tarvitaan erityislaatuista herkkyyttä.

Jussin lähellä tunnet luovuuden! Hän on erittäin intohimoinen luovuuden puolesta puhuja, joka uskoo siihen, että meillä jokaisella on mahdollisuus luoda uutta ja elää elämää omalaatuisella tavalla.

Valmistaudu innostumaan! Jussin puheenvuorot ovat visuaalisia kokemuksia, jotka yllättävät, synnyttävät uutta ja antavat konkreettisia työkaluja muutoksen johtamiseen yrityksessä sekä henkilökohtaisessa elämässä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jussi Ojala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.