Jussi Laakso

Speakersforum, paikassa Suomi
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Jussi Laakso

jussi laakso

"Pehmeän" johtamistavan edut ja haasteet

Jussi Laakso on palkittu koripallovalmentaja, joka on toiminut menestyksekkäästi ammattilaisena eri seuroissa ja eri Suomen maajoukkueissa jo yli 20 vuoden ajan. Viimeisimpänä, vuonna 2023, Laakso valmensi Helsinki Seagullsin miesten Korisliigan mestaruuteen, joka oli helsinkiläisseuran ensimmäinen koripallomestaruus koskaan.

Hänet on valittu kaksi kertaa Korisliigan vuoden valmentajaksi 2018 ja 2023.

Laakson puheenvuorot sisältävät esimerkkejä ja kokemuksia erilaisista ympäristöistä, joissa hän on toiminut valmentajana ja johtajana. Lähimpänä sydäntä on joukkuedynamiikan rakentaminen toimivaksi omaan arvomaailmaansa tukeutuen niin valmennustiimeihin kuin koko joukkueeseen/seuraan.

Hänen tapansa toimia johtajana on erittäin ihmisläheinen, josta ei puutu vuorovaikutusta tai tunneälyä. Tapa on haastava, ehkä rohkeakin. Esimerkit erilaisten ihmisten johtamisesta on myös aihe, josta Jussi mielellään puhuu. Hänellä on tuoreessa muistissaan esimerkiksi kaksi edellistä pelikautta Helsinki Seagullsin peräsimessä ja pystyykin avaamaan kuulijoille, että mitkä olivat erottavat tekijät mestarijoukkueen ja sitä edellisen kauden joukkueen välillä.

Laakson esimerkkien kautta kuulijat saavat varmasti vinkkejä ja lisävahvistusta toimenpiteisiin, joita kannattaa hyödyntää tiimejä rakentaessa.

Aiheet esimerkiksi

  • "Pehmeän" johtamistavan edut ja haasteet
  • Vuorovaikutus ja luottamus
  • Dynamiikan vaikutukset menestymiseen
  • Arvopohjainen johtaminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jussi Laakso, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu