Jussi Halli

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Jussi Halli

Jussi Halli

Jussi Halli on kokenut tv-, ja radiotoimittaja ja sähköisen liiketoiminnan ammattilainen. Hän aloitti televisiouransa pääkaupunkilaisen ATV-nuorisokanavan päätoimittajana ja on sittemmin esiintynyt monissa rooleissa yli kymmenen vuoden aikana, muun muassa MTV3:n, Subin ja Nelosen ohjelmissa.

Tällä hetkellä Jussi isännöi &quotAjoneuvos&quot-lifestyleohjelmaa, joka on keskittynyt erityisesti urheilu-, ja klassikkoautojen esittelyyn. Lisäksi hän on äänessä perjantai-iltapäivisin Radio Novan suositun &quotAjoneuvos liikenteessä&quot –ohjelman isäntänä.

Jussi on kokenut yritystilaisuuksien luotsaaja, joka on toiminut paneelikeskustelujen ja foorumien puheenjohtajana, lehdistötilaisuuksien isäntänä, viestintäsimulaatioiden toteuttajana sekä juontajana lukuisissa yleisötilaisuuksissa ja juhlissa. Hän on tehnyt lukuisia toimeksiantoja ICT-sektorille, energiateollisuudelle, automaahantuojille ja koulutusorganisaatioille.

Jussi on työskennellyt päätoimisesti pitkään sosiaalisen median ja sähköisen liiketoiminnan kehitys-, ja johtotehtävissä. Jussin työkielinä ovat suomi ja englanti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jussi Halli, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.