Markku Kosonen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Markku Kosonen

Markku Kosonen

Kasvu on virheistä oppimista

Markku Kosonen on M Room -parturiketjun toimitusjohtaja ja toinen omistaja.

Markun ja M Roomin matka on täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, onnistumisia ja epäonnistumisia. Kasvuhaluinen ja ennakkoluuloton ketju on toiminut vuosien varrella kahdeksassa eri maassa kahdella eri mantereella. Kansainvälistyminen ei ole tapahtunut ilman vastoinkäymisiä, mutta samalla vaikeudet ovat myös opettaneet paljon.

Kova työ palkittiin vuonna 2018, kun M Room valittiin Vuoden franchiseketjuksi Suomessa. Viime vuosina pandemia on koetellut palvelualoja, mutta nyt Markku ja M Room ovat entistä valmiimpia uuteen erään – ja uuteen kasvuun.

Markun yrittäjätarina on kaukana tavanomaisesta. Markku aloitti M Room -ketjun franchiseyrittäjänä vuonna 2010 – hypäten täysi uudelle toimialalle ilman parturitaustaa tai alan kokemusta. Franchiseliiketoiminta kasvoi kuitenkin niin vauhdikkaasti, että Markku päätyi pian ketjun emoyhtiön osakkaaksi ja vuonna 2017 sen toimitusjohtajaksi. Lopulta Markku ja hänen yhtiökumppaninsa ostivat koko ketjun liiketoiminnan itselleen ja omistavat nyt myös kolme neljäsosaa ketjuun kuuluvista liikkeistä.

M Roomin lisäksi Markku toimii eri yrityksissä sijoittajana, hallitusten jäsenenä ja neuvonantajana. Kantavana ajatuksena kaikessa toiminnassa on liiketoiminnan jatkuva kehittäminen, panostaminen ihmisiin ja heidän osaamiseensa sekä yrityskulttuuri, jossa työtä tehdään tosissaan, mutta hymy huulilla. Virheitä saa ja täytyykin tehdä, mutta niistä täytyy myös ottaa oppia.

Markku on loputtoman utelias innostuja, jonka asenne tarttuu – sekä yritysjohtajana että puhujana.

Aiheita

– Yrittäjyys ja oppiminen kantapään kautta

– Kasvu ja kansainvälistyminen

– Uteliaisuus ja innostus

– Kannustavan yrityskulttuurin rakentaminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Markku Kosonen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.